Holly Butcher

Mesajul emoţionant al unei tinere care a pierdut lupta cu cancerul: „Fiecare zi e un dar, nu un drept“



Un alt îndemn important pe care Holly l-a făcut în mesajul ei se referă la bucuria de a dărui. "Dăruiţi, dăruiţi, dăruiţi. E adevărat că eşti mai fericit când faci lucruri pentru alţii decât atunci când faci ceva pentru tine. Aş dori să fi făcut asta mai mult. De când m-am îmbolnăvit, am întâlnit cei mai incredibili oameni generoşi şi drăguţi şi am primit cele mai calde cuvinte de încurajare de la familia mea, prieteni şi străini. Mai multe decât aş putea eu să dăruiesc înapoi.
Nu voi uita niciodată asta şi le voi fi veşnic recunoscătoare acestor oameni"
, a scris ea.

Tânăra australiană şi-a continuat mesajul referindu-se la valoarea timpului: "Pune preţ pe timpul celorlalţi. Nu-i face să te aştepte fiindcă tu nu eşti în stare să ajungi la timp. Fii gata mai devreme dacă eşti genul ăsta şi apreciază că prietenii tăi vor să-şi împartă timpul cu tine, nu cu ei înşişi. Vei câştiga respect! (...)".

"Foloseşte-ţi banii pentru experienţe. Sau măcar nu rata experienţe pentru că dai banii pe prostii materiale"
, a mai scris ea.


Înainte de a face un apel pentru donarea de sânge, Holly a mai dat câteva sfaturi simple care pot ajuta pe oricine să se simtă fericit şi să se bucure de viaţă: "Trezeşte-te mai devreme uneori şi ascultă păsările în timp ce admiri culorile minunate ale răsăritului. Ascultă muzică... chiar ascult-o. Muzica este terapie. Cea veche e cea mai bună. Mângâie-ţi câinele. Ieşi cu el, o să-mi fie dor de asta. Vorbeşte cu prietenii. Lasă telefonul. Ei sunt bine? Călătoreşte dacă asta ţi-e dorinţa, n-o face dacă nu-i cazul.
Munceşte ca să trăieşti, nu trăi ca să munceşti. Serios, fă ce simţi că vrea inima ta ca să te simţi fericit. Mănâncă prăjitura aia. Fără pic de vină. Spune nu lucrurilor pe care nu vrei să le faci. Nu te simţi obligat să faci ceea ce alţii cred că e bine în viaţă... e în regulă dacă te mulţumeşti cu o viaţă mediocră. Spune-le alor tăi că-i iubeşti de fiecare dată când ai ocazia şi iubeşte-i cu tot ce ai."


Mesajul tinerei s-a răspândit rapid pe reţeaua de socializare, fiind distribuit de peste 148.000 de ori şi primind peste 211.000 de reacţii, relatează Health.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Ianuarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod