Mamă cu 6 copii, a murit după ce și-a pus silicoane

Femeia a intrat în comă după ce a fost supusă unei intervenţii chirurgicale pentru mărirea sânilor, la o clinică privată din Iaşi. Ea a murit, sâmbătă dimineaţă, la spital, după ce a intrat din nou în stop cardio-respirator.
În vârstă de 30 de ani, femeia era internată în comă la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, unde a fost transferată vineri seară de la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iaşi.

Tânăra a fost adusă iniţial în stare critică la Spitalul "Sfântul Spiridon", după ce a fost operată la clinica privată Omini din oraş, medicii acordându-i şanse minime de supravieţuire, relatează agenția Mediafax.

Potrivit medicilor, în noaptea de vineri spre sâmbătă, femeia a intrat de câteva ori în stop cardio-respirator, iar în pofida intervenţiei medicilor, ea a murit în cursul dimineţii de sâmbătă.

"Medicul legist va fi cel care va spune exact cauza exactă. La noi, i s-a făcut un computer tomograf, dar nu am putut trage o concluzie. Tânăra prezenta un edem cerebral şi a intrat de câteva ori în stop cardio-respirator. Nu a mai putut fi salvată", a declarat, sâmbătă, medicul Florin Grămadă, purtător de cuvânt al Spitalului de Neurochirurgie din Iaşi.

Cadavrul tinerei va fi dus la Institutul de Medicină Legală din Iaşi, pentru necropsie.

Femeia, care era era însărcinată şi avea şase copii, a fost supusă joi seară unei intervenţii chirurgicale pentru mărirea sânilor, la o clinică privată din Iaşi, iar după operaţie a intrat în stop cardio-respirator, fiind necesară resuscitarea acesteia.

Medicul Lucian Popa, cel care a făcut intervenţia chirurgicală, a declarat că operaţia a decurs fără probleme.

"A fost o intervenţie de corectare a implanturilor puse. Pacienta a fost supravegheată pe timpul nopţii şi nu a fost semnalată nicio problemă Au survenit complicaţii în această dimineaţă (vineri dimineaţă - n.r.), iar din acest motiv am anunţat ambulanţa", a declarat pentru Mediafax medicul Lucian Popa.

El a susţinut că este posibil ca femeia să nu fi respectat indicaţiile post-operatorii, după intervenţiile anterioare de mărire a sânilor.

Medicul Popa a mai afirmat că imediat după implant se recomandă evitarea sarcinii, lucru care nu a fost respectat de către pacientă.

El a mai spus că primele două intervenţii au decurs fără probleme.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • basilio pe 5 Feb 2013, 10:45
    ...

    pacat ca a apucat sa procreeze

    0
    0

  • je pe 4 Feb 2013, 09:10
    gina

    ce te fu... grija de unde a avut ea bani de silicoane si cu ce isi creste cei 6 copii? ma gandesc ca din moment ce a avut bani de silicoane, avea si bani pt cei 6 copii....cat despre ultima sarcina, mai citeste o data articolul: "sarcina a aparut dupa interventia chirurgicala"

    3
    1

  • carmen pe 3 Feb 2013, 12:12
    iti spun eu

    E tiganca, sotia unuia din nu stiu ce clan mafiot, el plecat din tara si urmarit penal pentru infractiuni.

    3
    1

  • gina pe 3 Feb 2013, 00:10
    nu inteleg

    ...greu de inteles... ..mama a 6 (!!!) copii la 30 de ani ( 28 dupa televiziuni). 3 implanturi mamare ( aprox 15000 EUR!!!) , crestea si 6 (!!!) copii...a avut timp de 3 spitalizari pt implant ( cine a avut grija de cei 6 copii???...cat putea castiga asta ca sa creasca 6 copii si sa mai "investeasca"si-n silicoane ) Asta nu si-a ridicat copiii in brate ...ca si-a pus silicoane si avea interdictie... Era insarcinata? Si medicul a facut interventia? Anestezie pt silicoane,in sarcina??? Ce va nu-i curat aici...

    13
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod