NOUL PARFUM KENZO

Noul parfum de la Kenzo este expresia frumusetii si libertatii !

Noul parfum de la Kenzo este expresia frumusetii si  libertatii !

Pentru varianta apa de parfum MADLY KENZO, Aurélien Guichard a combinat floarea de heliotrop (vanilie salbatica) si lemnul de cedru de Virginia, un amestec rar din doua esente fermecatoare.  Notele de varf  contin Mugur de portocal, Notele de mijloc :Floarea de heliotrop si trandafir si Notele de baza: Cedru, tamaie si vanilie. Afinitatile dintre Aurélien Guichard si François Demachy au permis casei Kenzo sa imprime o amprenta de senzualitate si stralucire aromei MADLY KENZO.

Apa de toaleta contine acorduri de para si litchi sub forma notelor de varf, completate de notele de mijloc de iasomie, care vin sa amplifice stralucirea acestui parfum nou floral si fructat, iar la baza s-a folosit mosc si cedru.  Sticla parfumului este creata de Ron Arad, care si-a imaginat bataia aripii unui fluture in zbor.  O forma simpla, unica si emblematica.

Culoarea se propaga prin sticla, un violet vibrant pentru Eau de Parfum, un roz jucaus pentru Eau de Toilette.

Fluturii reprezinta simbolul MADLY KENZO. 

Mereu in miscare si aprope de neatins, ei simbolizeaza aura frumusetii si a libertatii. Cutia ne dezvaluie miliarde de fluturi intr-un zbor nebun spre libertate la apa de toaleta si un dans fermecator in cerc la apa de parfum.  Patrick Guedj, primul care s-a gandit la femeia MADLY KENZO,  a scris scenariul clipului publicitar intr-un timp foarte scurt.
In Argentina, unde s-a filmat clipul, a invatat ca expresia « loca linda »,  descrie o femeie libera care nu se sfieste sa fie ea insasi, pentru ca, in final sa dea si numele parfumului … sa devina MADLY KENZO !

Imaginea casei: AMBER ANDERSON

Aceasta femeie copilaroasa, ganditoare, dar si dinamica, este intruchipata de actrita si modelul Amber Anderson. Aerul sau libertin este intr-o armonie totala cu zborul fluturilor minunati pe care ii prinde cu o placere jucausa.  Amber apare extrem de vesela incercand sa surprinda fluturii in fata camerei lui Patrick Guedj.
Imbatata de propria fantezie, i se potriveste perfect rolul de eroina intr-un vartej de nebunie Kenzo, MADLY KENZO.  Din martie in parfumerii. 

Pret 50 ml 333 lei EDP/ 299 lei EDT.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • nina pe 6 Mar 2013, 03:29
    Parfum kenzo

    Mi l-am luat de pe aoro.ro la un pret foarte bun. E un parfum foarte senzual.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod