Drama unei vedete: O actriță de telenovele renunță la păr, dar nu cedează în lupta cu cancerul

Lorena Meritano (44 de ani), faimoasă după ce a apărut în versiunea latino a serialului "Neveste disperate", a început chimioterapia după ce fost diagnosticată cu cancer de sân.

Una dintre cele mai de succes actrițe din America Latină trece prin momente dificile. Lupta cu boala nemiloasă nu a îngenunchiat-o, însă. Diagnosticată în luna mai cu cancer de sân, ea a câștigat aprecierea admiratorilor din toată America Latină după ce a postat pe Twitter, o serie de imagini în care apare fără păr, în timpul tratamentului de chimioterapie.

Altădată o femeie voluptuoasă, care se bucura de succes, Lorena Meritano a înțeles că nu este ceva nedemn să se pozeze așa cum este ea acum, pentru a demonstra că nu imaginea contează, nici machiajul, hainele sau bijuteriile, ci iubirea.

În mesajul pe care l-a publicat, actrița a scris că-i mulțumește Domnului, dar și soțului și fanilor pentru tot sprijinul lor.

Bătălia ei cu nemiloasa boală este acum într-o fază avansată. Lorena a trecut prin două operații și 16 ședințe de chimioterapie.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod