Ce secret, vechi de 30 de ani, se ascunde în spatele palmei date de Will Smith lui Chris Rock, la premiile Oscar

Apropiați ai Jadei Pinkett Smith îl acuză pe Chris Rock că este „obsedat” de ea. De asemenea, aceștia îl mai acuză pe comediant că, recent, acesta s-a referit în mod repetat la ea, folosind apelativul „târfă” într-un număr de stand-up, difuzat de Netflix.
Surse apropiate actriței Jada Pinkett Smith, în vârstă de 51 de ani, susțin că Rock, în vârstă de 58 de ani, este „obsedat” de ea de peste 30 de ani.
 
Se pare că actrița a fost „șocată” de câte ori Rock s-a referit la ea ca fiind o „târfă”.
 


Secret vechi de 30 ani, în spatele palmei date de Will Smith lui Chris Rock

 

În plus, surse apropiate actorului Will Smith, soțul Jadei, au susținut că acesta a „încercat, fără succes” să-și repare greșeala de la premiile Oscar, când i-a dat o palmă lui Chris Rock, după ce acesta i-a jignit soția. Se pare că în spatele acelei palme se ascunde un secret vechi de 30 de ani, Rock fiind obsedat de Jada.

În martie 2022, Smith a urcat pe scena galei premiilor Oscar şi l-a pălmuit pe Rock după ce acesta a făcut o glumă deplasată la adresa tunsorii foarte scurte a soţiei sale, actriţa Jada Pinkett Smith, care suferă de alopecie. Câteva minute mai târziu, Will Smith a fost recompensat cu Oscarul pentru cel mai bun actor pentru rolul său din „King Richard”.
Ulterior, el i-a cerut scuze lui Chris Rock, însă i s-a interzis accesul pentru un deceniu la premiile Oscar, a căror viitoare ediţie va avea loc pe 12 martie.
 


Chris Rock, atac la Jada și Will Smith, la un an de la incidentul de la Oscaruri
 


Acum, la un an de la incident, comediantul Chris Rock i-a atacat pe Will Smith și pe soția acestuia, Jada Pinkett Smith, într-un stand-up pe Netflix Selective Outrage, sprilej cu care surse apropiate de Jada au susținut că Rock este „obsedat” de ea.

De altfel, pe internet, mulți fani ai Jadei și ai lui Will l-au criticat, deja, pe Rock, în vârstă de 58 de ani, pentru că a ales orașul natal al JadeiPinkett Smith, Baltimore, pentru a-și filma stand-up-ul în care a abordat subiectul palmei încasate de la Smith la Oscar.
 
Acum, o sursă apropiată Jadei Pinkett Smith, în vârstă de 51 de ani, a declarat, pentru People, că Rock a fost „obsedat” de Jada de zeci de ani, adăugând că nu are nimic de-a face cu incidentul de la Oscaruri.
 
Jada nu a avut niciun amestec în toate acestea, ea fiind doar hărțuită.
“Chris este obsedat de ea și asta se întâmplă de aproape 30 de ani', susține sursa apropiată cuplului Jada-Will.

„Uite unde a ales să-și filmeze stand-up-ul difuzat de Netflix. Orașul natal al Jadei, Baltimore. Obsedat, acesta este cuvântul”, a adăugat sursa, referindu-se la Chris Rock.
 


Rock, despre Jada: „Am făcut niște glume despre ea. Cui îi pasă?”

 

În filmulețul său de pe Netflix, Rock spune că a fost ironic cu Jada pentru că i-a cerut să nu prezinte premiile Oscar: “Cu ani în urmă, soția lui Will a spus că ar trebui să renunț la Oscar. N-ar trebui să prezint gala pentru că bărbatul ei nu a fost nominalizat pentru interpretarea sa din Concussion din 2015”.
 
Sursa apropiată de Jada contestă acest lucru, susținând: „Nu i-a cerut niciodată lui Chris să nu prezinte Oscarurile. Niciodată. Ea a spus, public, la vremea aceea, într-o postare pe Facebook, că Rock ar fi o gazdă grozavă a premiilor Oscar și că este perfect pentru acest job. 
 
Mai mult, “în 2016, ea a ajutat la lansarea unei mișcări de protest, legată de Premiile Academiei, întrebându-se de ce sunt atât de puțini membri de culoare, iar Chris a acceptat asta?” a adăugat sursa.

Rock a mai spus, în stand-up-ul său de pe Netflix, care a durat 90 de minute: „Am făcut niște glume despre ea.
Cui îi pasă? Așa este: ea începe, eu termin. Așa s-a întâmplat. La naiba. Nimeni nu se ia de târfa asta. Ea a început asta. Nimeni nu se bătea cu ea”, a spus Rock.
 
Sursa a mai susținut că Jada a fost „șocată de câte ori Chris a folosit cuvântul b*tch pentru a se referi la Jada”.

Jada caută să nu dramatizeze și să treacă peste incident, a mai spus sursa: „În acest moment, Jada se concentrează pe cartea ei care va apărea anul acesta”.
 


Scena palmei de la Oscaruri, memorabilă

 
 
A trecut aproape un an de când soțul Jadei, cu care este căsătorită de peste 25 de ani, Will Smith, a urcat, calm, pe scena Oscarului și l-a plesnit pe Rock pe față, după ce acesta a făcut o glumă despre chelia Jadei, nu la mult timp după ce aceasta a anunțat că are alopecie.

Smith a continuat apoi să strige de pe scaunul său de lângă scenă: „Numele soției mele să nu mai iasă din gura ta!”.
 
Smith și-a cerut scuze public lui Rock și fanilor săi de mai multe ori, deși a demisionat din Academie și a fost interzis de la toate activitățile și evenimentele timp de 10 ani.
Cu toate acestea, Rock încă nu a abordat incidentul palmei, până la acest stand-up, de pe Netflix, când a afirmat că Will Smith „s-a simțit îngrozitor atât de mult timp” și nu a reușit să-și repare relația cu cu Rock.

7 Martie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod