5 adevăruri dure despre cuplurile care „nu se ceartă niciodată“. Totul e o minciună!

Cu siguranță cunoști cupluri care nu au niciodată conflicte. Nu numai că nu se ceartă niciodată în public, dar susțin că nu o fac deloc nici în privat, acasă între patru pereți.

Probabil că îi invidiezi sau te întrebi cum își gestionează relația într-o lume în care conflictele sunt la ordinea zilei.

Ei bine, nu vom spune că aceste cupluri nu există, deoarece există. Ele, într-adevăr, nu se ceartă, dar le lipsesc o mulțime de alte lucruri plăcute dintr-o relație normală.

  • 5 adevăruri dure despre cuplurile care „nu se ceartă niciodată“

 

 

Relația lor nu este foarte profundă


Nicio relație nu este perfectă. Oricât de bine se potrivesc doi oameni, vor exista întotdeauna neînțelegeri, opinii diferite, sentimente complicate și situații dificile între ei.



Dacă doi parteneri nu întâlnesc deloc astfel de contexte, înseamnă că relația lor este lipsită de profunzime și maturitate.

Pe termen lung, acest lucru îi va împiedica să evolueze împreună.

Fac mai multe compromisuri decât și-ar dori și acceptă lucruri inacceptabile


Poate că prietena ta nu se ceartă niciodată cu iubitul ei. Cu toate acestea, te-ai întrebat vreodată dacă ea este 100% fericită cu el?

Lipsa conflictelor poate ascunde adesea lucruri acceptate tacit, lucruri care deranjează, rănesc și se transformă în frustrări uriașe dacă nu sunt niciodată abordate.

 

Le e teamă să-și exprime sincer toate gândurile și sentimentele


Printre motivele pentru care unele cupluri nu se ceartă niciodată este teama de a-și exprima sincer gândurile și sentimentele.

Partenerilor le este frică să spună ce îi nemultumește pentru că, dacă ar face-o, ar fi întâmpinați cu un comportament toxic.



Prin urmare, preferă să tacă și să-și păstreze nemulțumirile pentru ei înșiși, pentru a nu-și "supăra" partenerul.

Devine frustrant pe măsură ce trece timpul


Oricine a făcut parte dintr-un cuplu la un moment dat știe că nemulțumirea este inevitabilă. Fie că este vorba despre detalii sau probleme majore, ele apar, cel puțin din când în când. Când sunt verbalizate, au șansa de a fi abordate și rezolvate, cu bunăvoința celuilalt.

Când nemulțumirea nu este exprimată, erodează sufletul partenerului care o simte.

Chiar dacă în acest moment nu există ceartă în cuplu și totul pare roz, pe termen lung oamenii vor acumula o mulțime de frustrări.



În mod inevitabil, ele vor ieși la suprafață la un moment dat, iar reconcilierea va avea șanse foarte mici.

Îi admiră pe oamenii care au curajul să "se certe"


De multe ori, în spatele mândriei de a nu te certa niciodată, se află o admirație sinceră pentru cei care o fac.

Chiar dacă unele cupluri se laudă că nu au deloc conflicte, partenerii ar dori în secret să fie suficient de curajoși pentru a trece prin certuri, a le rezolva și a vedea relația lor evoluând.

Prin urmare, nu crede că fericirea este rezervată acelor cupluri care nu se ceartă deloc. Dimpotrivă, cei care trec prin conflict vor deveni mai puternici și mai echilibrați.

Sursă: zodiachelps
Foto: depositphotos

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod