Cât de bine seamănă fiul lui Gwyneth Paltrow cu celebrul lui tată

Fiul cântărețului Chris Martin este copia lui, lucru ce se poate observa cu ușurință în pozele în care adolescentul apare alături de mama sa, actrița Gwyneth Paltrow.
Chris Martin, pe numele său real Christopher Anthony John Martin, este frontmanul, pianistul și chitaristul trupei de rock alternativ Coldplay. Împreună cu fosta sa soție, actrița Gwyneth Paltrow, au o fiică, Apple, și un fiu, Moses. Acesta din urmă seamănă perfect cu tatăl său.


Fiul lui Gwyneth Paltrow arată exact ca tatăl său!
 

 
Marți, actrița din Shakespeare in Love, în vârstă de 50 de ani, a distribuit o fotografie, pe Instagram Story, cu ea și fiul său Moses, în vârstă de 17 ani, în timp ce se aflau în vacanță la Milano. Din imagine se vede clar că Moses arată exact ca tatăl său, cântărețul Chris Martin

În dimineața aceleiași zile, Paltrow a postat, tot în story-ul ei, o fotografie din emisiunea Coldplay, din Milano.
În poză apar cei doi copii ai ei, Apple, în vârstă de 19 ani, și Moses, ambii rezultați din căsătoria cu solistul Coldplay, artistul Chris Martin.

În aprilie, Gwyneth a mai postat o imagine emoționantă cu Moise, la aniversarea de 17 ani a acestuia.

„La mulți ani de 17 ani băiatului care îmi umple sufletul de fiecare dată când mă uit la el. @mosesmartin ești cea mai excepțională, amabilă, iubitoare ființă umană. Ne faci pe toți să râdem cu impresiile tale perfecte și ne inspiri cu armoniile tale. Te ador profund mai mult decât ți-ai putea imagina vreodată! Te iubește mama", a scris Paltrow la postarea cu pricina.

 
Cum s-au cunoscut Gwyneth Paltrow și Chris Martin

 
 
Paltrow l-a întâlnit pe Martin, potrivit Yahoo, în 2002, în culise la un concert al Coldplay, iar Cupidon i-a săgetat rapid pe amândoi.
În timp ce Paltrow se întâlnise, anterior, cu numeroase vedete, precum Brad Pitt și Ben Affleck, Martin a afirmat, mai târziu, că Paltrow a fost prima lui iubită serioasă pe care a avut-o vreodată. Într-un interviu acordat Rolling Stone, el a menționat: „A fi căsătorit cu cineva foarte mișto și foarte puternic, practic îți menține dorința de îmbunătățire. Trebuie să vrei asta. Dacă soția ta a ieșit cu Brad Pitt, ai vrea să dovedești că ești mai bun, știi la ce mă refer? ”

 
 
De ce au divorțat Gwyneth Paltrow și Chris Martin

 
 
În ceea ce privește motivul pentru care cei doi s-au înțeles atât de bine atât de mult timp, Paltrow a spus a avut multe în comun cu soțul ei.
„Râdem mult și la aceleași glume”, a declarant ea, potrivit InStyle. Ea a mai spus că amândurora le-a plăcut aceeași muzică și că ar putea găsi cu ușurință un hobby pe care să-l facă împreună, datorită asemănărilor dintre ei. Dar nu a fost întotdeauna ușor, deoarece Paltrow a remarcat, de asemenea, că temperamentele lor artistice sunt dificil de corelat.
“Nu există nimic care să distrugă romantismul mai mult decât lipsa de timp.  Când ești vedetă la Hollywood și muzician în turneu, este dificil să-ți corelezi programul”, a mai spus Paltrow.
Apropiații celor doi susțin că acesta a fost principalul motiv pentru care cei doi au ales să pună capăt căsătoriei.
Chiar dacă faimosul cuplu deținea case în Londra și Los Angeles, programele lor nu le permiteau să petreacă mult timp în familie.
 
Surse foto: Hepta și Instagram 
28 Iunie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod