Rețeta de detoxifiere a lui Gwyneth Paltrow, criticată masiv de internauți: Prea multă risipă!

Rețeta de detoxifiere a lui Gwyneth Paltrow a fost criticată pe rețelele de socializare, internauții find de părere că aceasta promovează o veritabilă risipă.
Gwyneth Paltrow (50 de ani), starul din filmul “Shakespeare In Love”, câștigător al Oscarului, a accesat contul său de Instagram (în fapt, o pagină de wellness și stil de viață, intitulată Goop) pentru a împărtăși imagini video cu ea pregătind un anumit fel de mâncare. Ingredientele au cuprins somon la grătar peste un pat de dovlecei la grătar, sparanghel și praz, salată, arpagic, arțar și vinegretă Dijon.

 
 
Rețeta de detoxiefere a lui Gwyneth Paltrow, criticată pentru că a ales somon de crescătorie

 
 
„Ceea ce este atât de frumos la această resetare - practic, o dietă de detoxifiere - este că include atât de multă mâncare în ea și totul este atât de dens în nutrienți”, a spus vedeta ecranului Paltrow, în timp ce le-a prezentat preparatul „abundent și frumos” celor peste 1,7 milioane de urmăritori ai contului.
 
De altfel, Paltrow și-a lansat și un site de nutriție și o carte de bucate.

Cu toate acestea, secțiunea de comentarii de pe postare a fost plină de recenzii mixte despre orice, de la alegerea cuvintelor lui Paltrow până la modul în care a pregătit legumele, pe care le-a tăiat cu generozitate înainte de a stropi cu ulei de măsline peste ele.

"Aceasta este prima masă din această serie de detoxifiere care pare apetisantă! Dar vă rog, oameni buni, nu ucideți sparanghelul așa.
Vaaaaai... prea multă risipă", a scris un utilizator de Instagram.
„Atâta risipă pe sparanghel”, a spus altul.
Și apoi a fost alegerea somonului, cu un detractor scriind: „A mers atât de bine până când a folosit somon de crescătorie în loc de sălbatic”.
Un altul nu a aprobat deloc somonul, comentând: „Tocmai am citit un articol despre cât de rău este somonul, pentru organism, din majoritatea peștilor. Printre altele, reține cel mai mult mercur”.
 

Decizia lui Paltrow de a descrie masa ca facilitând o „detoxifiere” a stârnit, de asemenea, reacții

 
„Nu există așa ceva”, a spus un critic. „Ficatul tău este cel care are grijă de curățarea organismului de toxine. Toate aceste „curățări” sunt doar o altă modalitate prin care tu poți face bani. Oameni buni, sunt o asistentă care practică medicina integrativă.
Nu am nevoie de această porcărie ridicolă de „curățare”.
 
 
 
„Corpul tău este făcut astfel încât să te cureți de toate toxine”, au continuat ei. "Mănâncă corect. Mănâncă sănătos, fă exerciții fizice, dormi suficient și crește nivelul de vitamina D cu peste 60 pentru a le avea la niveluri optime. Yo Goop Lady!! WTF glumești???", a afirmat altcineva.
 


Detoxifierea în sine, criticată vehement

 
 
Un altul a declarat că „oamenii merg la „detoxifiere” pentru a deveni treji/curățați de alcool și droguri pentru că sunt otravă. Organele tale te detoxifică în fiecare zi. Ce alimente sunt suficient de otrăvitoare încât trebuie să te detoxifiezi? Eliminarea anumitor alimente din dietă nu este la fel ca trecerea printr-o detoxifiere”. 
 
Cu toate acestea, în timp ce postarea a generat un val de comentarii negative, o serie de fani au apărat-o pe Paltrow, unul scriind pe internet: „Arată delicios.
Și nu-mi vine să cred secțiunea de comentarii. Dacă nu îți place de ea, dacă crezi că este bătrână, dacă vrei să-i critici somonul, cât de multă legumă taie sau taie, etc., atunci încetează să-i urmărești contul Goop! Doamne, energia negativă este de 100 de ori mai toxică decât utilizarea uleiului de măsline sau a somonului!"
 

 
O postare de pe Goop, virală după ce a recomandat lumânări cu parfum de… vagin

 

Goop este cunoscut pentru că devine viral din motive adesea ciudate, de exemplu, sugestii de cadouri, cum ar fi lumânările cu parfum de vagin.
 
Mai serios, creația lui Paltrow s-a confruntat cu critici pentru comercializarea de produse și remedii care au fost considerate dăunătoare de către profesioniștii medicali și pentru că a oferit sfaturi îndoielnice pentru sănătate.
 
20 Ianuarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod