Nicolas Cage a cumpărat bilet de avion pentru... prietenul imaginar al fiului său

Actorul Nicholas Cage a făcut un gest incredibil pentru fiul său, lucru ce dovedește, clar, că este un tată minunat: a cumpărat bilet de avion pentru...prietenul imaginar al acestuia.
Actrița, cântăreața și compozitoarea Minnie Driver a făcut o dezvăluire uimitoare pe Instagram: ea a mărturisit că Nicholas Cage a cumpărat, odată, un bilet de avion pentru... prietenul imaginar al fiului său.
 


A cumpărat bilet de avion pentru…prietenul imaginar al fiului său

 
 
Se pare că actorul Nicolas Cage știe foarte bine că, uneori, părinții trebuie doar să se lase duși de val și să le îndeplinească dorințele copiilor.
 
Recent, a ajuns pe internet o poveste înduioșătoare despre actorul Nicholas Cage, după ce actrița Minnie Driver a împărtășit o întâmplare amuzantă despre el, în comentariile unei postări virale pe Instagram: acesta a cumpărat un bilet de avion pentru…prietenul imaginar al fiului său.
 


Nicholas Cage este tatăl a trei copii: doi băieți și o fată



Sub o poveste împărtășită de IAmThirtyAF, pe Instagram despre un cuplu căruia i se cere să renunțe la petrecere de nuntă pentru că venea un invitat celebru, despre care s-a dezvăluit, mai târziu, că acesta era Nicholas Cage, Minnie Driver a povestit un moment emoționant, petrecut între celebrul actor și unul dintre fiii săi: acesta a cumpărat un bilet de avion pentru… prietenul imaginar al copilului său.
Cel mai probabil este vorba despre fiul său cel mic.
 
 

„A fost odată într-un avion cu NC și fiul său căruia i s-a cumpărat un loc și pentru prietenul imaginar al fiului său”, a scris ea.

Nicholas Cage are doi băieți, Kal-El, în vârstă de 17 ani, și Weston, în vârstă de 32 de ani, din relații anterioare, și o fiică, August Francesca, în vârstă de 9 luni, pe care o are cu soția sa actuală, Riko Shibata.

 
Entuziasmat la culme de nașterea fiicei sale
 

 
Anul trecut, Nicholas Cage a declarat, pentru Access Hollywood, înainte de nașterea fiicei sale, că este „extrem de entuziasmat” să fie din nou tată.


"Toți băieții mei sunt mari și mi-e dor să merg la magazinul de jucării.
Mi-e dor să cânt cântece de leagăn și să mă legăn pe balansoar. Abia aștept să revin la asta", a spus el.

Actorul de Oscar, Nicholas Cage, s-a căsătorit cu Shibata în timpul unei „nunți foarte mici și intime la hotelul Wynn din Las Vegas”, pe 16 februarie, 2022, onorând, astfel, ziua de naștere a regretatului său tată.

La scurt timp după nașterea lui August Francesca, în septembrie, Cage s-a urcat într-un avion pentru a participa la premiera filmului său Butcher's Crossing la Festivalul Internațional de Film de la Toronto din 2022.

La studioul foto și video al PEOPLE and Entertainment Weekly la TIFF, Cage a spus: „Am plecat literalmente din spital și am urcat într-un avion și am venit aici.
Înțelegerea a fost: „Uite, dacă fiica mea nu a sosit încă, atunci eu nu merg, dar spune-le că cel mai probabil voi merge”.

El a mai adăugat că a mers „direct la aeroport” după sosirea fiicei sale.

„Nu aș fi fost aici, dar m-am ținut de cuvânt și sunt aici să-mi onorez angajamentul – dar aștept cu nerăbdare să mă întorc la soția mea și la fiica mea”, a spus, la acea vreme, actorul din National Treasure.
 
Surse foto: Hepta și Instagram 

28 Iunie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod