Dăruirea lui Nicolas Cage pentru roluri. Ce a făcut pentru a fi credibil în rol de vampir

În 1989, Nicolas Cage juca în Sărutul vampirului, un film-cult pentru fanii de home video, iar din 21 aprilie îl putem vedea la cinema în Asistentul vampirului.
Cu rolul contelui Dracula din filmul Asistentul vampirului/Renfield, cu premiera în cinematografele noastre pe 21 aprilie, actorul Nicolas Cage nu este pentru prima oară în lumea vampirilor. Cu trei decenii înainte de rolul Contelui Dracula din Asistentul vampirului, Nicolas Cage a susținut filmul independent cu vampiri Vampire's Kiss, în care a primit rolul principal - și chiar l-a convins pe producător să îl lase să mănânce un gândac viu, scrie hollywoodreporter.com.

Acum treizeci și patru de ani, Nicolas Cage juca în Vampire's Kiss în rolul unui agent literar newyorkez pe care iubita sa, Rachel (Jennifer Beals), l-a transformat în vampir.
Cu un scenariu semnat de Joseph Minion (After Hours) filmul îl cooptase inițial pe Dennis Quaid în rolul principal, până când acesta a renunțat pentru rolul din Innerspace, iar echipa de filmare a ajuns la Nicolas Cage. Iată ce a făcut Nicolas Cage pentru a fi credibil în rolul de vampir: Citește mai departe...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod