Atac terorist la Berlin: Un camion a intrat în mulţime. Bilanţul victimelor s-a mărit

Cel puţin 12 persoane au murit luni seară, iar alte 48 au fost rănite după ce un individ a intrat aparent intenţionat cu un camion într-un grup de oameni, la un târg de Crăciun desfăşurat în Berlin, afirmă surse citate de presa germană.

UPDATE 23.08: Statul islamic a revendicat atacul de la Berlin. Organizaţia teroristă a revendicat pe Twitter atacul de la Berlin, relatează Washington Post, citând conturi ale jihadiştilor.

UPDATE 22.50: Poliţia germană a anunţat că a arestat un suspect în legătură cu atacul de la Berlin, relatează Associated Press, citată de News.ro, precizând că ar fi vorba despre şoferul camionului care a intrat în mulţime.

Deocamdată nu există detalii despre el. Anterior, presa a scris că vehiculul folosit avea numere de înmatriculare poloneze, dar informaţia nu a fost confirmată.

Potrivit Reuters, care citează un purtător de cuvânt al poliţiei, o altă persoană aflată în cabină a murit în accident.

Un bărbat aflat în camionul care a comis atacul de la Berlin a fost împuşcat mortal de forţele de ordine, dar şoferul a reuşit să fugă, afirmă surse citate de publicaţia Berliner Zeitung.

Poliţia a deschis focul spre camionul care a intrat în mulţimea de oameni cu viteză mare.

Unul dintre indivizii aflaţi în cabină a fost împuşcat mortal. Conform unor surse, şoferul a reuşit să fugă, fiind căutat activ de autorităţile germane.

"Cel puţin 12 persoane au murit, iar alte 48 au fost rănite în atac", a transmis Poliţia prin Twitter, potrivit site-ului N24.de citat de Mediafax.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod