Anchetă la Ambulanţă după moartea lui Gyuri Pascu: Artistul a fost diagnosticat greşit!

Gyuri Pascu
Ioan Gyuri Pascu s-a stins din viață luni, la vârsta de 55 de ani


Ioan Gyuri Pascu i-a declarat medicului sosit să-l consulte, după apelul făcut de fosta soţie în jurul orei 03.00, că are frecvent atacuri de panică şi că nu poate să doarmă din cauza unor dureri articulare, neprezentând simptomatologie cardiacă, a declarat medicul Alis Grasu pentru Mediafax.

"Avem o anchetă în desfăşurare pentru că la raportul de gardă de luni dimineaţă s-a relatat cazul unui bărbat de 55 de ani, bărbat care a solicitat iniţial ambulanţă pentru atac de panică.

Atac de panică - acesta este motivul pe care soţia îl spune la telefon la ora 03.26. Apel se încadrează ca urgenţă de cod verde şi se trimite maşină de consult. În 11 minute ajunge la solicitare un medic de consultaţii. Bărbatul de 55 de ani îi spune medicului că nu doarme de trei zile din cauza unor dureri articulare, că este diabetic, că face atacuri de panică frecvent şi că se tratează cu Sedativ PC. I se măsoară tensiunea, una normală, pulsul normal. Nu acuză palpitaţii, durere toracică, niciun fel de simptomatologie cardiacă.
Pentru aceste insomnii, medicul îi administrează jumătate de fiolă de Diazepam. Neavând simptomatologie cardiacă, neavând antecedente, nu s-ar fi impus un EKG. Dar trebuie să vedem aici un punct de vedere al medicului. Mâine, în cadrul comisiei, va fi prezentat punctul de vedere al medicului. Apoi se vor trage concluziile anchetei, concluzii pe care le vom face publice, le vom prezenta Ministerului Sănătăţii. Nimeni nu a încercat să ascundă nimic"
, a declarat, pentru Mediafax, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, medicul Alis Grasu.

Actorul şi muzicianul Ioan Gyuri Pascu a murit la vârsta de 55 de ani, luni dimineaţă, în locuinţa fostei sale soţii, din Bucureşti.

Trupul neînsufleţit al actorului a fost dus luni la INML "Mina Minovici", decizia de a fi făcută necropsia fiind luată de către familie şi legişti, având în vedere vârsta artistului.

Potrivit directorului medical al Institutului Naţional de Medicină Legală (INML), Salem Abdo, cauza decesului actorului Ioan Gyuri Pascu a fost afecţiunea de cord de care suferea, pe fondul diabetului preexistent.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Septembrie 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihaela pe 28 Sep 2016, 18:16
    Fereasca Domnul!!

    Doamne fereste sa ai nevoie in Romania de sistemul medical. Da, Gyuri nu se mai intoarce si e mare pacat ca a murit asa..., Ce incompetenti sunt angajati in sistem, in loc sa te ajute, in Romania sistemul te omoara cu zile!!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod