Aceste nuci îmbunătățesc sănătatea tiroidei și previn afecțiunile ei. Cum se consumă zilnic

Aceste nuci sănătoase îți îmbunătățesc sănătatea tiroidei, iar efectele se vor vedea în starea ta de spirit, creșterea nivelului de energie și chiar și în întărirea imunității. Ce conțin nucile magice?
Dacă ești o femeie care suferă de oboseală, este important să știi că una dintre cele mai frecvente cauze ale oboselii la femei, în special la femeile de peste 50 de ani, este încetinirea funcției tiroidei.
 
Poți să previi acest lucru încă de la 30 de ani, fiind atentă la alimentație și suplimentele pe care le folosești!

 
 
Magneziul, zincul, iodul și seleniul sunt esențiale pentru sănătatea tiroidei

 
 
Pentru a susține glanda tiroidă, este bine să te asiguri că ai niveluri adecvate ale unor minerale cheie, care sunt necesare pentru o funcționare optimă a tiroidei.
Magneziul, zincul, iodul, seleniul: toate sunt foarte importante pentru sănătatea tiroidei. Le poți obține în suplimente, dar ceva ce poți face imediat este să mergi la magazinul alimentar și să cumperi niște nuci braziliene.
 
Dacă vei consumă una sau două nuci braziliene mari în fiecare zi, vei primi cantitatea de seleniu de care are nevoie tiroida ta. Au un gust foarte bun, grăsimile sunt o parte foarte importantă a unei diete sănătoase, așa că încearcă să incluzi nucile braziliene în alimentația ta.
 
Citește continuarea pe andreearaicu.ro.
8 Ianuarie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod