Ai aplicat crema de față greșit până acum. Fă asta și tenul tău îți va mulțumi!

Crema de față îți poate oferi un ten hidratat și impecabil. Condiția este să o aplici corect. Iată ce greșeli poți face și cum să le repari!
Pare cel mai banal gest de pe lume, să aplici o crema de față, însă există câteva greșeli de hidratare care îți sabotează obiectivele de întinerire a pielii.
 
Hidratarea în mod greșit ar putea duce la multe alte probleme, inclusiv uscăciune, mâncărimi, iritații și erupții cutanate. Pentru că hidratarea este, fără îndoială, cel mai important pas din rutină de îngrijire a pielii, iată de ce ar fi bine să ții cont înainte să aplici crema de față!

 
 
Nu cureți bine fața înainte de aplicare

 
 
Unul dintre cele mai grave păcate de hidratare pe care le poți face dacă ești sensibilă este să aplici lotiunea pe pielea murdară.
O bună crema hidratantă ajută la sigilarea hidratarii în piele. Bariera naturală de protecție ține umezeală înăuntru și lumea exterioară – plină de bacterii, alergeni și iritanți – afară. Astfel, dacă aplici crema hidratantă pe o piele murdară, blochezi în piele toate impuritățile, ceea ce te predispune la iritații și riduri. Curăță întotdeauna bine tenul înainte de a aplică produsele de îngrijire.


Citește continuarea pe andreearaicu.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod