10 pasi pentru un flirt reusit

L-ai vazut, ti-a atras atentia si nu stii cum sa il abordezi. Te gandesti la ceva, o replica dintr-un film, dar nimic nu iti vine in minte pe moment. Solutia este simpla...
L-ai vazut, ti-a atras atentia si nu stii cum sa il abordezi. Te gandesti la ceva, o replica dintr-un film, dar nimic nu iti vine in minte pe moment. Solutia este simpla: priveste-l si zambeste-i. Contactul vizual este cel mai important pas in momentul in care flirtezi cu cineva. Daca si celalalt se arata la fel de interesat, atunci gandeste-te la o scuza si abordeaza-l.

De obicei flirtam pentru ca nu ne putem abtine. Dar ce se faci atunci cand flirtezi si nu se intampla nimic? Oamenii de obicei renunta, daca nu primesc rezultate imediate. Fiecare dintre noi am avut parte de primul esec. Gandeste-te ce ai facut bine si ce nu. A invata cum sa flitezi implica mai multe lucruri, de la privire, la zambet, gesturi, comunicare non-verbala pana la chimia care exista sau nu intre doua persoane de sex opus.

Cauti un ghid al flirtului si nu stii unde il poti gasi? Iata 10 pasi prin care publicatia online mylifetime.com iti garanteaza un flirt de succes.

1. Flirtul tine in primul rand de atitudine. Pentru ca eforturile tale sa nu fie in zadar, trebuie in primul rand sa ai foarte mare incredere in tine. Cea mai importanta componenta a firtului este aceea de a fi in starea respectiva, de a flirta. Fii vesela si increzatoare in tine, astfel incat sa ii transmiti si celuilalt starea ta. Arata ca esti dispusa doar sa flirtezi momentan si nu ca nu ai cu cine sa iti petreci o noapte. De la un flirt la o relatie de durata, poate fi uneori doar o chestiune de cateva ore!

2. Zambeste, zambeste si iar zambeste! Un zambet cald il va face pe celalalt sa se apropie si mai mult de tine. Zambetul te face sa radiezi, te face mai frumoasa! Nu degeaba se spune ca o zi fara un zambet este o zi pierduta.

3. Privirea trebuie sa fie calda si sa transmita la fel de multe cat transmite si zambetul. Se spune ca ochii sunt "oglinda sufletului". Privirea fugara, dar in acelasi timp insistenta face mai mult decat o mie de cuvinte. In momentul in care intalnim pentru prima data o persoana, contactul vizual este prima interactiune. Potrivit aceleasi publicatii, in momentul in care flirtezi cu cineva sunt suficiente 4 secunde, pentru ca efectul sa fie cel scontat.
 
4. Fii vesela si spontana, arata-i cat de bine te simti. O persoana vesela este intotdeauna placuta de cei care o privesc, decat una trista. In cazul in care esti inconjurata de mai multi prieteni, tine flirtul pentru tine si pentru "el". Invata sa flirtezi fara ca ceilalti sa isi dea seama.

5. Primul pas iti apartine pentru ca mingea este la tine in fileu de data aceasta. Potrivit mylifetime.com, in 99% din cazuri barbatii prefera sa fie abordati. Urmeaza-ti instinctul, fa-ti curaj, apropie-te de el si prezinta-te!

6. Incepe o conversatie pentru ca tu ai facut primul pas. Intreaba-l de exemplu: de unde stia ca o sa te gaseasca in acel loc! Abordeaza dupa alt gen de discutii, fie ca sunt legate de filme, vacante sau loc de munca. Important este sa vorbiti!

7. Primii pasi au fost facuti. Deja va aflati unul in fata celuilalt si ati inceput sa va cunoasteti. Inverseaza rolurile si lasa-l si pe el sa flirteze. Intreaba-l orice iti trece prin minte. Doar trebuie sa stii ce se ascunde sub acel zambet, nu?

8. Provoaca-l sa abordeze alte subiecte decat cele deschise de tine. Invata sa asculti persoana cu care flirtezi. In cazul in care nu esti de acord cu ce zice, poti interveni. A asculta pe cineva este o adevarata arta, pentru ca, sa recunoastem, nu exista persoana careia sa nu ii placa sa fie ascultata.

9. Complimenteaza-ti partenerul de flirt. Incearca sa fii sincera in momentul in care simti nevoia sa faci un compliment. Zambeste si multumeste-i la randul tau daca iti face un compliment. Cateva clipe de tacere dupa aceea nu dauneaza grav flirtului!

10. NU pleca fara sa bati vreun apropo. Ai grija sa fie ceva natural, sa faca parte din conversatie si sa nu fie rautacios. Aluziile incurajeaza si pot fi despre orice. Si, daca totul a mers ca la carte, indrazneste si invita-l la film!

Aceste metode functioneaza doar daca sunt puse in aplicare. Gandeste rational, repede si cauta provocarile. Nu pierde niciun moment ocazia sa intalnesti jumatatea, daca nu ai gasit-o pana acum!
 

Comentarii (15)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Iris pe 18 Iun 2013, 23:20
    Serios?

    Sfaturile astea mi se par tampite. poate merg in filme...dar asta e realitatea. nu trebuie sa arati foarte bine.....sa fii naturala, cat mai sincera, cat de cat amabila si sa nu-l sperii din prima cu ceea ce esti cu adevarat. exista ceva ce se numeste chimie. si e valabila intre foarte putine persoane de sex opus. uneori simti ca pur si simplu va cunoasteti dintodeauna, alteori ca parca trebuie sa schimbi totul la tine ca sa te placa "x". fiti voi inseva, socializati, fiti de caracter si va veni singura la un momen dat persoana potrivita. daca vreti o relatie de scurta durata urmati sfaturile de mai sus.

    0
    0

  • scoobydoo pe 10 Iul 2010, 02:43
    daaa, sigur ca daaaaa....

    Ca sa nu fii refuzata cand te prezinti cuiva cu scopul de a flirta cu omul, de a iesi cu el la un film, un suc, o cafea etc, deci ca sa mergi la sigur, trebuie in primul rand sa arati demential.Ori daca arati demential, nici macar nu mai tre sa te obosesti ca vin ei la tine. Mi-am furat-o de 2 ori incercand sa socializez cu tipii pe care ii simpatizam, prezentandu-ma eu. Bad idea daca nu arati ca Adriana Lima sau ca mai stiu eu ce tzatzoasa.....

    0
    0

  • Iulia pe 24 Nov 2009, 09:04
    Ce ma fac.?

    Am cunoscut un baiat mai mare decat mine cu un an . Este fiul prietenilor de familie.Il plac dar nu stiu ce sa fac . Cand am fost la el acasa in vizita cu parintii nu am prea vorbit ....chiar as vrea sa vorbim sa ne cunostem dar` nu cred ca sunt atat de buna pentru el .. adica conider ca e mai dragut decat mine .Va rog sa-mi dati un sfat .Multumesc

    0
    1

  • roxy pe 21 Nov 2008, 12:48
    [:X]

    hdah..nush ce sa zc,.....si eu am inatlnit un t yp in disco..era super frumos...eram pe ringul de dans cu o prt si inca cv amici..si el dansa cu unu...nu ne cun nici eu pe el nici el pe mine...atc neam vz prima data...eu dansam si ma simream in largul meu...... m aprivea pe ascuns il priveam si eu...si ii zambeam apoi eram indiferenta....dar .....nu a durat nici o clipa pana cand ma intors capul si cateaua aia lo sarutat...el era ametyt...mai bn zis mai mult catee beat:))>...,,,,,,,,,.........si nah..oricum...nush...:).........as vr sa st yu cum sal recuceresc pe fostul prt..eu am incercat toate metodele pe care le styam....va rog un sfat cv:D.....:*....id meu ii....roxanutzab3b3lo..:P

    0
    0

  • yan pe 5 Iul 2008, 20:44
    hmmm

    fetelor..., daca vreti sa obtineti ceea ce doriti din flirt lasati inhibitiile deoparte pt ca este batator la ochi :), un sfat : aveti grija cu ce barbati flirtati, dupa cum spune si doina... aveti grija !!!

    0
    0

  • doina stefan pe 12 Mai 2008, 14:10
    flirt sau invitatie?

    Un barbat intelege dintr o singura privire daca o femeie vrea sa flirteze,stie cand este vorba de un flirt sau de o noapte nebuna,,,dar ce ne facem cand persoana in cauza este casatorita?cred ca se pune altfel problema,,nu?

    0
    0

  • alina pe 9 Mai 2008, 21:58
    help

    ce ma fac?vreau sa ma impac cu fostul prieten dat nu stiu cum..de unde incep?

    0
    0

  • Florin pe 13 Apr 2008, 19:30
    Cat se poate de valabil ... in cazul barbatilor

    Desi marea majoritate a brb sunt placut impresionati de faptul ca sunt abordati, gandul fetelor ca ar putea fi respinse le impiedica sa faca acest lucru, si nu aveti decat de pierdut, dragelor :). Multumiri de sfaturi, pt ca sunt valabile si pt mine, desi teoretic stim cu totii aceste lucruri, faptul ca sunt reamintite ne face sa scapam mai mult de emotiile inerente ...

    0
    0

  • adelina pe 3 Apr 2008, 12:26
    nu prea e realist

    sincer eu stiu din ce am mai citit si din viata reala ca barbatii nu prefera sa fie abordati de femei, ci invers, pt ca ei trebuie sa se simta vanatori si sa simta ca ei sunt cei ce cuceresc. este urat pt o femeie sa fie refuzata. femeile trebuie sa flirteze ca raspuns la mesajele barbabtilor. iar articolul nu spune decat ca tre sa te prezinti, sa zambesti, sa vorbesti. m-a umplut de respect, ce sa zic...

    0
    0

  • daria pe 3 Apr 2008, 10:41
    10 pasi

    super am sal aplic si eu

    0
    0

  • andrei pe 31 Mar 2008, 19:06
    pizda

    as vre sa te fut

    0
    0

  • eugen pe 31 Mar 2008, 17:25
    buna tactica

    toti acesti zeca pasi se integreaza in doi si anume sa vrei ceva cu adevarat de l apersoana cu care flirtezi si sa ii respesti libertatea de alegere in rest e super

    0
    0

  • eugenia rikky pe 31 Mar 2008, 16:35
    10 pasi pentru un filtr reusit

    am urmat pasii si chiar k functioneaza ..........ba kyar m-am culcat cu el........!!!!!!!!!!!!!

    0
    0

  • iszabela pe 31 Mar 2008, 12:16
    asa a si fost...

    aseara am avut o intalnire super..cred k cea mai frumoasa de pana acum... si vreau sa spun k am urmat pasii kiar fara sa stiu d ei.... abia acum i-am citit... si sincer ... functioneaza..

    0
    0

  • Diana pe 28 Mar 2008, 21:50
    Ce sa fac?

    Mi-au placut pasii, dar ce fac p/u a cistiga mai multa incredere in mine?Si in cazul ca am emotii cu o persoana fac bine sa le ascund sau sa le mai dau libertate?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod