Puternicul Ford Focus a ajuns si in Romania

Ford a lansat noul Focus si in Romania, o masina destinata familistilor dar si publicului tanar. Pretul de la care va porni este de 10.725 euro fara TVA.

Romania i-a urat ieri bun venit unui nou model din gama Ford. Este vorba despre noul Focus, modelul care vine sa castige publicul roman cu un look atragator si o serie de tehnologii care usureaza viata oricarui sofer.

Noul model se va adresa publicului tanar in varianta hatchback, va fi un ajutor de nadejde pentru familisti in varianta break si va sta la dispozitia oamenilor activi in varianta sedan (cu portbagaj).

Noul Ford Focus va incerca sa faca impresie buna nu numai la capitolul design, publicul avand la dispozitie o gama larga de motoare eficiente, pe benzina sau motorina.

Cel mai mic motor pe benzina, gandit pentru orasele mari si deplasarile scurte, are o capacitate de 1.4 litri si poate oferi pana la 80 de cai putere.

Cei care prefera insa motorina vor avea de ales intre motoare de 1.6, 1.8 si 2.0 litri ce ofera soferului suficienta putere pentru a face din Focus o masina sportiva: intre 110 si 136 de cai.

Amatorii sau amatoarele de senzatii tari, care vor sa atraga privirile trecatorilor, pot sa se orienteze catre Focus ST, un armasar de 225 de cai putere capabil sa ofere o doza mare de adrenalina.

Cat trebuie sa platiti insa pentru toate aceste avantaje? Ei bine, Ford se declara multumit cu un pret de pornire de 10.725 de euro fara TVA.

Pentru cei mai pretentiosi, modelul de varf, cu un motor puternic, tapiserie din piele si alte cateva zeci de gadget-uri poate fi achizitionat cu 16.088 de euro fara TVA.

Deci tu pe care il alegi?

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mioara dinu pe 4 Apr 2008, 16:23
    vreau sa achizitionez o masina pe societate

    Am o societate de 6 luni, dar pentru ca eu am fost plecata nu am desfasurat nici o activitate. Doresc acum sa incep business-ul dar am nevoie mare de masina. De aceea vin cu rugamintea la dvs. sa ma ajutati sa achizitionez si eu una. Va multumesc, Mioara Dinu

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod