Veet: o piele fina si matasoasa

Veet, expertul in depilare, aduce nou in vara 2008 "Crema Veet" intr-un recipient de 400ml cu dispersor si o spatula Perfect Touch.
Imagineaza-ti cum e sa fii libera, sa poti pleca oricand, oriunde, sa porti hainele pe care ti le doresti. Insa stim bine, ca intre fete: trebuie sa fii mereu pregatita, sa arati perfect. Crema depilatoare Veet ofera o solutia rapida cu rezultate de durata pentru indepartarea parului nedorit, intr-un recipient mai incapator, cu dispersor care este insotit si de o spatula Perfect Touch. Este minunat sa ai in dulap o rezerva pentru acele situatii neprevazute care iti pot stirbi din libertate.

Crema Veet pentru piele sensibila contine Germeni de grau si orhidee si este disponibila pentru pielea normala si sensibila, oferind in cateva minute o piele fina si matasoasa.
Se aplica foarte usor pe piele in mod egal pe toata suprafata. Produsul este lasat sa actioneze timp de 3 - 6 minute, apoi indepartarea se face cu ajutorul spatulei Perfect Touch atasate in pachet.

Acest produs a fost special dezvoltat pentru depilarea picioarelor si nu este recomandat a se folosi pentru fata. Imaginati-va o investitie atat de mica in timp si efort pentru a va oferi o piele fina si matasoasa pentru mai mult timp. Este un accesoriu de nelipsit pentru baia ta!

Pret recomandat: 32.9 RON
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreea pe 23 Mai 2009, 23:20
    veet

    unde se gasesc cremele veet

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod