Uleiul de baobab - extract natural exotic pentru o îngrijire completă a pielii mature

Uleiul de baobab este utilizat în mod tradițional de populațiile din Africa, expuse agresiunilor puternice ale unuia dintre cei mai temuți factori de mediu care ne pot afecta aspectul sănătos și frumos al pielii: soarele puternic.

Uleiul de baobab contribuie la calmarea pielii prin reducerea nivelului de stres oxidativ, o protejează de acțiunea nocivă a radiațiilor ultraviolete, reduce pigmentarea neuniformă și degradarea colagenică. De asemenea, uleiul de baobab crește rata de înlocuire a celulelor epidermice și stimulează sinteza fibrelor de colagen și de elastină, pentru creșterea fermității, elasticității și reducerea aspectului ridurilor și liniilor fine.

Baobab Pure Special Oil este un ulei pur, obținut din sursă organică și este extras prin presare la rece, procedeu în care nu se utilizează compuși chimici de sinteză.

Produsul este conservat natural, prin adaos de vitamina E, un puternic antioxidant. Baobab Pure Special Oil poate fi utilizat și pentru îngrijirea părului, protejând foliculul pilos pentru reducerea căderii părului cauzată de excesul de hormoni androgeni.

De asemenea, îmbunătățește aspectul părului afectat de tratamente chimice prin netezirea celulelor aplatizate de la suprafața firului. Uleiul de baobab este și un excelent hidratant pentru pielea corpului, inclusiv cuticulele unghiilor, fiind recomandat în ritualurile de îngrijire a întregului corp!
Baobab Pure Special Oil este doar unul dintre cele peste 35 de produse naturale pentru îngrijire din gama Life-flo®, oferită în exclusivitate în România de Secom®.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod