Colectii limitate de tricouri - The Stories of O.

The Stories of O. are placerea sa va anunte ca de cateva ori pe an, va lansa cate o capsula de tricouri cu O. Iar prima editie a tricourilor lui O. va aparea chiar acum, in decembrie, just in time for Christmas.

"Totul a pornit dintr-o joaca, impreuna cu Marina Moldovan de la Skin Deep. Pentru ca O. este indragostit de povesti, m-am gandit ca ele pot fi spuse si prin intermediul unor jocuri de cuvinte care sa se invarta in jurul literei O. I-am povestit Marinei ideea, i-a placut si totul s-a intamplat foarte repede", spune O.

Primul tricou din seria The Stories of O.
&  Skin Deep este pe un tipar original realizat de Marina Moldovan si cu caligrafia ei. El va fi lansat in data de 4 decembrie, chiar inainte de Mos Nicolae si de Craciun, cu un mesaj perfect de sezon, si cu O. incorporat: O. BRAD FRUMOS. Este luna cadourilor, asa ca tricoul lui O. apare la momentul potrivit pentru a va veni in ajutor.

Capsula in editie limitata va fi disponibila pe Molecule-f,  online si in Concept Store-ul din Promenada, dar si pe site-ul Skin Deep: http://touchskindeep.com/, la pretul de 190 de lei.
Tricourile sunt manufacturate din bumbac si sunt unisex, cu marimi de la XS si pana la L, in variantele de nuanta alb, gri si negru.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod