Turcia – o soluție la îndemână pentru românii care caută să se trateze în afara țării


Spitale partenere Medproper:


Spitalul Universitar Koç, fondat în 2014, deţine cultura şi expertiza Universităţii Koç, care a fost înfiinţată în 1993 ca o universitate privată non-profit. Spitalul are 404 camere, 73 de camere la terapie intensivă, 13 săli de operații, 14 camere de tratament ambulatoriu.
American Hospital își propune să asigure pacienţilor servicii de asistenţă medicală de înaltă calitate, luând în considerare nevoile diferite ale fiecărui pacient în parte.

Personalul medical are o abordare multidisciplinară.

Medical Park este un reper mondial în domeniul sănătăţii. A tratat foarte mulți pacienți din Turcia și din străinătate, oferind tratamente de ultimă generație și intervenții de la cele mai simple până la cele mai complicate. Grupul Medical Park are 29 spitale în 17 orașe din Turcia, cu o capacitate de 5240 paturi și 211 săli de operații.

Spitalul Liv își propune să combine abordarea centrată de pacient cu viziunea multidisciplinară, sub îndrumarea şi coordonarea unui personal medical experimentat.
Acreditat de Joint Commission International (JCI), Spitalul Liv Hospital a devenit un centru medical de referinţă în regiune care își asumă angajamentul de a preţui viaţa umană.

Grupul Memorial Healthcare a fost înfiinţat în februarie 2000 cu misiunea de a deveni o marcă de talie mondială în sectorul serviciilor medicale. Spitalul Memorial Şişli, care a introdus servicii medicale de talie mondială în Turcia, este primul spital cu acreditare JCI (Joint Commission International) din Turcia şi al XXI-lea din lume.
Are departamente recunoscute interațional – fertilizare in vitro, chirurgie cardiovasculară, transplant, chirurgie robotică, oncologie, genetică. La spitalele din Grupul Memorial Healthcare, vin anual pacienți din peste 90 de țări.

Specializări disponibile în aceste cinci spitale: oncologie, oncopediatrie, radiologie, neurochirurgie, transplant de măduvă, chirurgie plastică, transplant de păr, chirurgie cardiovasculară (pentru adulți și copii), cardiologie, transplant de organe, chirurgie generală, chirurgie pentru obezitate și boli metabolice, ortopedie și traumatologie, boli de ochi, urologie, ginecologie și obstetrică, stomatologie, ORL, boli infecțioase, dermatologie, endocrinologie, gastroenterologie, nefrologie etc.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod