Turcia – o soluție la îndemână pentru românii care caută să se trateze în afara țării


Medproper este un canal de comunicare între pacienți și medici, chiar și după întoarcerea pacienților în țară, a dezvoltat și investit în propriul instrument de ultimă generație, astfel încât poate monitoriza în permanență medicii, pacienții, urmărirea protocolului medical etc.

Opinii medicale secundare gratuite (second opinion) cu specialiști turci, pe 19 octombrie, la București:

Unul dintre cei mai renumiți oncopediatri din lume, Prof. Dr. Banu Oflaz Sozmen, medic la spitalul Koç Istanbul, va evalua gratuit la București cazuri de leucemie, limfom, tumori, neuroblastom, osteosarcom, tumori endocrine, retinoblastom, tumori endocrine, hemangiom etc.


Detalii: https://www.facebook.com/events/251943372336029/

De asemenea, renumitul Prof. Dr. Aykin Simsek, medic specialist pediatru în ortopedie şi traumatologie la spitalul KOC Istanbul, vine în București pentru a evalua gratuit cazuri de malformații congenitale, displazii de șold, patologii congenitale, defecte ale sistemului osos, complicaţii în urma bolilor infecţioase, traume cronice și primare, paralizii, anencefalii etc.
Detalii: https://www.facebook.com/events/369132753831815/

Mai mult decât atât, medici de la cele mai renumite spitale din Istanbul vor veni o dată pe lună la București pentru a oferi gratuit opinie medicală secundară (second opinion).
Medicii le vor propune pacienților români planuri de tratament detaliate, iar echipa Medproper va răspunde la toate întrebările legate de costuri, de pașii următori, de alte detalii. Pacienții vor decide apoi singuri dacă doresc sau nu să meargă la tratament în Turcia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod