Recomandat de peste 25 de ani de către medicii ginecologi, utilizat de milioane de femei

S-a lansat un nou trend in conversatia feminina: ingrijirea intima.
Femeile discutasi impartasesc trucuri si impresii despre ingrijirea pielii, a parului sau despre make-up. Din pacate, desi foarte importanta, ingrijirea intima este rar si cu jena abordata in conversatie. Saforelle aduce vesti bune pentru toate femeile interesate si preocupate de sanatate si frumusete: gama Saforelle – recomandarea numarul 1 a medicilor ginecologi francezi.

”Igiena intima a femeilor de toate varstele este un subiect adesea ori neglijat in programele de educatie ceea ce genereaza adoptarea unor practici fara suport stiintific.
Nu toate femeile au nevoie de acelasi tip de igiena intima.  Aceasta depinde de varsta, statusul hormonal, sexual sau alte conditii patologice.In mod curent insa toaleta intima ar trebui sa se efectueze de cel mult doua ori pe zi respectandu-se  o serie de preceptecare au drept scop prezervarea mediului vaginal si vulvar cat mai aproape de normal atat din punctul de vedere al Ph-ului, cat si al florei. Diseminarea unor reguli corecte de igiena intima ar trebui sa fie un obiectiv esential al medicilor ginecologi in cadrul consultatiei ginecologice.”
– Conf.
Dr. Liana Ples, medic primar obstetrica - ginecologie, doctor in stiinte medicale.

Saforelle este gama ideala dedicata ingrijirii tale intime si corporale. Avand la baza proprietatile hidratante si emoliente ale extractului de brusture, intreaga gama are o formula delicata, fara sapun, fara conservanti si fara parabeni, formula unica datorita careia Saforelle este recomandarea numarul 1 a medicilor ginecologi francezi.

Gelul de ingrijire intima poate fi folosit zilnic sau ca tratament adjuvant in cazul infectiilor vulvo-vaginale.
In completarea ritualului zilnic de ingrijire, crema intima Saforelle calmeazasi catifeleaza pielea sensibila, uscata.

Foarte important de stiut este ca Saforelle are valoarea pH-ului apropiata de cea neutra (8). Saforelle este recomandat in ginecologie pentru calmarea iritatiilor, arsurilor sau mancarimilorin zona vulvo-vaginala.Spre deosebire de alte produse, Saforelle are beneficii unice dovedite prin studii clinice.

Saforelle este o marca valoroasa apatinand Laboratoires IPRAD, companie farmaceutica franceza specializatain sanatatea si ingrijirea feminina.
Avand o impresionanta expertiza ginecologica de 25 ani,  Laboratoires IPRAD au lansat gamaSaforellepentru a celebra si sustine femeile active, cu un ritm dinamic de viata, preocupate de sanatatealor intima si calitatea relatiilor.

Produsele sunt disponibile in farmacii.

Saforelle Gel 250 ml – 38 ron; Saforelle Gel 100 ml – 27 ron; Saforelle Crema – 36 ron
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod