Noua colectie Orbit Professional

Gama Orbit Professional prezinta aceleasi beneficii de igiena orala, intr-un ambalaj nou, cu un design revolutionar, avand la baza culori metalizate.
Gama Orbit Professional prezinta aceleasi beneficii de igiena orala, intr-un ambalaj nou, cu un design revolutionar, avand la baza culori metalizate.

Prin noua colectie Orbit Professional de la Wrigley, consumatorii vor beneficia atat de produse complementare calitative pentru mentinerea igienei orale "on the go", ci si de un aspect inovativ, modern, cu un plus de stil.

Orbit Professional se adreseaza persoanelor active social si preocupate de imaginea si de sanatatea lor, dispuse sa investeasca in produse inovative si calitative pentru a-si mentine igiena orala pe tot parcursul zilei.


"Guma de mestecat Orbit Professional prezinta solutii de igiena orala superioare, prin utilizarea unor ingrediente functionale, ce ofera beneficii demonstrate - microgranule, care au efectul de curatare a dintilor intr-un fel in care, intr-adevar, se simte.", a declarat Ramona Dumitrache, Brand Manager Balkan East.

Gama Orbit Professional nu contine zahar si este disponibila in cinci variante de arome mentolate: Orbit Professional Strong Mint, Orbit Professional Fresh Mint, Orbit Professional White, Orbit Professional cu Calciu si Orbit Professional Herbal Mint.
Produsele sunt ambalate in pachete tip blister, fiecare continand 10 pastile.

Noua colectie a fost lansata in cadrul unui eveniment inedit, care a avut in centrul atentiei produsele Orbit Professional, dezvaluite prin intermediul colectiei de moda "Metallic Glamour", semnate Ana Maria Lungu, fashion designer. Ana Maria Lungu a creat un moment unic, evidentiat de creatiile nonconformiste inspirate de specificul produselor Orbit Professional.

Pretul recomandat al unui produs din gama Orbit Professional este de 2 Ron.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • CORINA pe 17 Ian 2010, 18:33
    comentariu

    este foarte buna guma aceasta

    0
    0

  • dorobantu nicoleta pe 1 Ian 2009, 14:34
    o parere buna

    are un gust foarte bun

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod