Crema hidratanta delicata usor colorata FPS 30 Korres

Crema hidratanta delicata pentru baza machiajului, pentru un aspect stralucitor, bronzat si protectie impotriva unui spectru larg de raze solare.

O formula unica 3-1: crema hidratanta, crema de protectie impotriva razelor solare - fara ulei cu textura racoroasa si catifelata ofera hidratare, culoare uniforma si acoperire medie, in timp ce permite pielii sa respire.  

Bogat in vitamine derivate natural, carbohidrati si aminoacizi, extractul de pepene verde impiedica foto-imbatranirea si reduce eritemele.
In acelasi timp, extractul de vanilie si curcuma longa asigura protectie antioxidanta esentiala.

Instructiuni: pentru un maxim de protectie aplicati uniform pe fata si gat cu 30 de minute inainte de expunerea la soare si ori de cate ori este necesar.

Disponibil in trei nuante:

  • 01 light sand
  • 02 medium honey
  • 03 dark tan

Pret: 75 lei / 30 ml.
Produs disponibil in farmacii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • yshop pe 8 Aug 2008, 23:03
    Magazin online COSMETICE SI MAKEUP ieftine !!

    http://uniqueshop.yshop.ro/promotii.html Te-ai intrebat vreodata ce adaos isi pun magazinele din Romania la cosmetice, si de ce, desi la noi salariile sunt muuult mai mici afara cosmeticele sunt atat de ieftine...Nu te multumi sa platesti mai mult! Incearca sa cumperi de la noi, sunt aceleasi produse, aceeasi calitate si preturi mult mai mici. Ce-i drept nu platim chirie, angajati, utilitati ne permitem sa va oferim un pret bun. Produsele noaste se dau repede, deci exclus sa expire...Incearca-ne si convinge-te !! Yshopunique @ yahoo.com

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod