Monini alaturi de tine de sarbatori!

Ne gandim deja la sarbatorile de iarna si visam la atmosfera de Craciun ce ne aduce bucurie si ne aminteste de anii copilariei, de emotia asteptarii iimpodobirii bradului, de clipa la care visam sa-l intalnim pe Mos Craciun.

Sigur va ganditi cu drag la vacanta, familie si prieteni laolalta, la colinde, la mirosul de brad si la vascul din pragul usii. Suntem obisnuiti de sarbatori sa respectam traditiile sa avem mese imbelsugate si familia in jurul bradului. De multe ori uitam sfaturile legate de sanatate si alimentatie si avem parte in aceste zile de excese alimentare. Monini are pregatita gama completa de produse pentru a ne ajuta sa trecem cu bine aceasta perioada, asa ca este alaturi de voi cu produsele de baza din gama sa: Monini Classico este uleiul de masline extra virgin renumit pentru aroma sa consecventa.

Este recomandat pentru o mare varietate de utilizari in care intr-adevar completeaza orice fel de mancare. Este
indicat pentru toate utilizarile in bucatarie : sosuri, fripturi, garnituri. Monini Delicato cu aroma sa fina si suava, este alternativa recomandata de specialistii in gastronomie celor care nu sunt obisnuiti cu gustul pronuntat al uleiului de masline extra virgin. In bucatarie este un ideal si versatil dressing, fiind utilizat la legume fierte si crude, sosuri, supe, fripturi si salate.


Monini GranFruttato - Gustul distinct, picant se datoreaza continutului bogat de polifenoli si antioxidanti carora medicina moderna le atribuie
un rol fundamental in apararea organismului impotriva imbatranirii celulelor.

Este recomandat a fi utilizat in stare proaspata pe „bruschetta“, salate, legume fierte.


Monini ingredientul perfect al preparatelor tale traditionale!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod