Malvina Cservenschi se alătură campaniei ”Fii o Super-Donna!”

Ne îngrijorăm în fiecare zi pentru cei din jur, ne ocupăm de toate lucrurile pe care le avem de făcut în ziua respectivă, iar printre toate aceste responsabilități avem tendința să uităm de noi înșine. Malvina Cservenschi, fondator Malvensky, se alătură și ea femeilor deosebite din campania ”Fii o Super-Donna!”

O viață cât mai echilibrată și grija pentru sănătate sunt printre prioritățile Malvinei, iar o abordare relaxată, în viziunea ei, trebuie să fie dublată în primul rând o preocupare constantă pentru sănătate..

Sfatul ei, pe cât de simplu, este și cel mai potrivit: ”În fiecare zi fă ceva să fii sănătoasă și în formă, fă ceva să îți îndeplinești misiunea, fă ceva să fii mereu un om mai bun și mai învățat! În fiecare zi câte puțin, fără presiune, doar constanță."

O Super-Donna este o femeie ce reușește să fie mereu aproape de familia sa, o femeie care îi ajută pe cei din jur și care încearcă să fie mereu mai bună. Pentru Malvina Cservenschi, Super-Donna este ”fiecare femeie care își onorează corpul având grijă de sănătatea ei, își onorează mintea având grijă de pasiunea și talentul ei, își onorează părinții, copiii și pe sine având grijă de ce lasă în urma ei.”

Poți afla mai multe informații despre campania”Fii o Super-Donna!” de pe site-ul special creat de Donna Medical Center, Centrul de Excelență în Sănătatea Femeii, www.superdonna.ro.

Acolo poți afla mai multe despre cum să previi situațiile neplăcute, despre controalele anuale obligatorii și poți citi sfaturi și îndrumări de la specialiștii Donna Medical Center. Unul dintre cadourile pe care le poți câștiga înscriindu-te pe site este oferit chiar de Malvina.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod