Gel, suc si pulpa de Aloe Vera intr-un nou supliment nutritiv


Facebook Twitter Comenteaza
Gel, suc si pulpa de Aloe Vera intr-un nou supliment nutritiv


Sub sloganul “Sanatate din natura”, Bio Elemente lanseaza un nou produs in gama de suplimente nutritive, avand la baza planta de Aloe Vera, deja recunoscuta pentru efectele sale benefice in revitalizarea si regenerarea intregului organism, sub denumirea Aloe Vera Integral.

Produs vegetal, recoltat manual exclusiv din culturi biologice si procesat in laboratoare certificate ecologic, Aloe Vera Integral furnizeaza doza zilnica de vitamine A, B, C, E si oligoelemente, precum calciu, fier, magneziu, cupru si zinc sporind totodata tonusul si vitalitatea organismului.


Efectele curative ale plantei de Aloe Vera sunt de mult timp exploatate in medicina alternativa, proprietatile ei, de la cele antibiotice, antioxidante, depurative, pana la antitumorale si regenerante, fiind benefice intregului corp. Aloe Vera Integral imbunatateste functia de detoxifiere a ficatului si a tractului digestiv, stimuleaza curatirea intestinului si ajuta la reglarea metabolismului.

De asemenea, planta este recunoscuta pentru efectul ei tonic si regenerant celular, pentru cel anti-imbatranire si de mentinerea a pielii in cea mai buna forma, deoarece creste elasticitatea fibrelor de colagen,  cat si pentru reducerea sensibilitatea tesuturilor la actiunea factorilor alergici astfel incat Aloe Vera este una dintre plantele preferate in industria frumusetii.


Suplimentul pe baza de Aloe Vera contribuie la prevenirea problemelor de sanatate dintre cele mai variate printre care alergii, anemii, probleme cutanate, astm bronsic, diabet, hepatite cronice, indigestii, obezitate, ulcer etc.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod