Fluturele negru

Istoria extrordinara a unei treziri spirituale: Richard Moss, doctor in medicina, a trecut printr-o intimplare care i-a schimbat viata. Intr-o buna zi, un fluture negru i s-a asezat pe frunte. Din clipa aceea, intreaga realitate s-a intors pe dos, iar el a fost aruncat la un nou nivel al constiintei, la care explicatiile obisnuite ale vietii nu mai erau valabile.


Fluturele negru este o invitatie la creativitate fundamentala, la schimbare esentiala, nu doar a ideilor, ci si al temeiului insusi al vietii noastre.

Ea ne cheama la vitalitate radicala, la limita maxima a constiintei si la o viziune impresionanta a potentialului conduitei umane.


Cartea este o explorare provocatoare a procesului de transformare a constiintei, care ni se intimpla tuturor. Doctorul Moss cerceteaza impactul transformarii asupra culturii, punand sub semnul intrebarii supozitiile noastre cu privire la sanatate, sexualitate, razboi, cresterea copiilor si – cel mai important – felul cum abordam viata. Avem de-a face cu o simfonie a misterului si frumusetii, care-si trage enegia din secretele noastre cele mai intuncecate.

 

Poti cumpara cartea "Fluturele negru" de Richard Moss, aparuta la Editura Elena Francisc Publishing de pe site-ul www.metropolis.ro la pretul de 32 RON.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod