Ceai Twinings

Daca te lupti cu raceala sau gripa, ceaiul este un remediu excelent. Avand in vedere faptul ca iarna este inca lunga, iar raceala ne ameninta la orice pas, este indicat sa iti pastrezi un nivel optim...
Daca te lupti cu raceala sau gripa, ceaiul este un remediu excelent. Avand in vedere faptul ca iarna este inca lunga, iar raceala ne ameninta la orice pas, este indicat sa iti pastrezi un nivel optim al hidratarii, astfel incat sa poti tine gripa la distanta.

Pentru mentinerea nivelului optim de lichide in corp este indicat un consum de 1.5 l de apa pe zi si chiar mai mult, in situatia in care avem un stil de viata activ; iar ceaiul ofera o hidratare potrivita. Aceasta "licoare magica" reprezinta alegerea potrivita pentru pastrarea nivelului optim de hidratare, mai ales daca este consumat frecvent si in cantitati mici.

Tocmai de aceea, astazi iti recomandam doua variante de ceaiuri Twinings: Green Tea & Lemon si English Breakfast.

Green Tea & Lemon este un ceai natural si plin de antioxidanti, cu un gust delicat si o culoare subtila, care te va ajuta sa iti incepi ziua in forma si plina de energie.


English Breakfast este un ceai traditional, cu o aroma puternica, robusta, de ceai negru, fiind un mixt reusit de arome ale ceaiurilor indian & ceylon pentru dimineti perfecte.

Un antioxidant natural, ceaiul a demonstrat ca reduce riscul bolilor coronariene si colesterolul. Consumat in cantitati moderate, ceaiul verde ajuta la preventia hipertensiunii arteriale.

Infuziile (spre exemplu, cea de musetel) ajuta la relaxare si odihna, fiind un somnifer natural si inofensiv pentru organism, ajuta digestia si starile generale de rau si greata.

Poti cumpara ceaiurile Twinings din hipermarketuri, la un pret de: Green Tea & Lemon - 6.9 lei/cutie (25 de pliculete de 2 g) si English Breakfast - 8.9 lei/cutie (25 de pliculete de 2 g).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod