Captafer – cum sa ai un organism puternic fara sa iei fier

Captafer este primul supliment nutritiv pentru aport de fier care nu contine fier.

Captafer este primul supliment nutritiv pentru aport de fier care nu contine fier.

 

Faciliteaza absorbtia din alimente a unei cantitati de fier de 3 pana la 5 ori mai mare decat ar fi absorbita in mod normal, fara ca persoana sa-si schimbe dieta obisnuita. Captafer este recomandat femeilor aflate in perioada fertila a vietii (16 – 50 ani), femeilor care se pregatesc pentru o sarcina sau alapteaza, vegetarienilor, adolescentilor si barbatilor care depun efort fizic sustinut.
 
Studiile clinice au demonstrat ca administrarea Captafer favorizeaza absorbtia de fier din alimente si creste semnificativ rata de fixare a fierului de catre globulele rosii in numai 30-60 de zile de administrare.

Prin continutul sau de acid folic, Captafer este recomandat in cazul carentei sau nevoilor crescute de acid folic. Datorita actiunii sale antioxidante, Captafer este eficient si în combaterea efectului nociv al radicalilor liberi.

Pentru ca nu contine fier, Captafer nu produce efecte secundare (diaree/ constipatie, greata, varsaturi) obisnuite in cazul preparatelor orale pe baza de fier. Mai mult, produsul este tolerat excelent nu numai de catre persoanele sanatoase, ci si de cele care au restrictii in administrarea suplimentelor pe baza de fier.

Poate fi achizitionat din farmacii la pretul de aproximativ 36,81 Ron.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod