Canogel, cel mai intim secret al femeilor

Pielea ta nu este la fel pe toată suprafața corpului. Zonele sensibile au nevoie de o îngrijire specială. Tocmai de aceea, Bayer Consumer Care a creat Canogel, cel mai nou produs cosmetic cu o formulă unică și completă pentru curățarea și protejarea zonei intime.

Canogel conține glicină, ce are proprietăți calmante, reducând intensitatea disconfortului, chiar de la prima utilizare. Numai într-o săptămână de utilizare vei simți rezultatele! O atingere catifelată și revigorantă care îți va reda starea de bine!

Produsul asigură igiena intimă adecvată în timpul tratamentului infecțiilor vaginale, deoarece menține pH-ul natural al pielii și protejează echilibrul florei vaginale.
După tratament, continuă să folosești zilnic Canogel și bucură-te de o îngrijire delicată și o senzație de prospețime timp de 12 ore.

Gradul de aciditate crește atunci când are loc un dezechilibru al florei vaginale, produs de diverse probleme ginecologice sau de factori externi, precum îmbrăcămintea strânsă pe corp și din materiale sintetice, gelurile de duș, irigațiile vaginale, tampoanele, prezervativele sau preparatele dermatologice topice. Canogel neutralizează pH-ul acid din zona vaginală, care poate cauza iritații, senzații de arsură sau mâncărime.

În ultimii 150 de ani inovațiile Bayer au contribuit la îmbunătățirea calității vieții oamenilor.
Lansarea Canogel vine să întărească această misiune continuă.

Canogel este testat dermatologic și nu conține coloranți. Preț începând de la 30 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod