Dr. Oz: 6 sfaturi de alimentaţie pe care să le urmezi în această lună

Ardeiul iute, ceaiul verde şi ghimbirul trebuie să fie pe lista de cumpărături săptămânale, deoarece stimulează metabolismul.
Dr. Oz vine cu sfaturi pe care nu trebuie să le ratezi luna aceasta. El propune sfaturi care îţi vor schimba viaţa de la începutul anului. Cu atât mai mult, luan ianuarie trebuie să o începi în forţă şi să faci micile schimbări pe care ţi le-ai trecut pe lista cu rezoluţii. Un aspect important pe care trebuie să-l ai în vedere este corpul tău şi modul în care-l alimentezi zilnic pentru a-l ajuta să furnizeze energia de care ai nevoie.

Iată cele mai importante sfaturi pe care celebrul Dr. Oz îţi recomandă să le urmezi pentru a-ţi schimba viaţa:

1. Bea în fiecare zi un ceai


Este cel mai bun obicei pe care trebuie să-l încorporezi în viaţa ta de zi cu zi. Ceaiul verde ajută la digestie, slăbit şi are proprietăţi anticancerigene.
Nu-l ocoli şi consumă zilnic măcar o cană cu ceai verde. Un alt ajutor dacă vrei să slăbeşti îl primeşti dacă vei consuma ceai oolong sau ceai alb. De asemenea, problemele digestive, cu rinichii sau cu fierea pot să fie ameliorate consumând ceai din plante medicinale (mentă, păpădie, sunătoare, muşeţel, pelin, anghinare).


2. Ia-ţi fibrele şi acizii omega-3 consumând seminţe de chia


Aceste seminţe micuţe conţin fibre solubile, asigurând o senzaţie intensă de saţietate. De asemenea, au un conţinut bogat în acizi graşi omega-3 care scad colesterolul rău şi previn absorbţia grăsimilor. Pune două linguri cu seminţe chia într-un pahar cu apă, amestecă-le câteva minute şi bea.


3. Introdu în dietă alimente care previn îmbătrânirea prematură


O dietă bogată în fructe şi legume proaspete asigură antioxidanţii care apără pielea de radicalii liberi. Astfel, pielea ta va fi protejată de îmbătrânirea prematură şi va avea un aspect întinerit.
Afinele, fasolea uscată, morcovii, nucile braziliene, ciocolata neagră, vinul roşu, castraveţii, algele marine, ouăle, roşiile, mango, uleiul de măsline, carnea slabă de vită, terciul de ovăz, avocado, rodia, ardeii roşii, varza de Bruxelles, salata, sardinele, spanacul, seminţele de floarea-soarelui, pepenele roşu, germenii de grâu, tonul, somonul, codul şi coacăzele sunt alimente cu un puternic efect anti-aging.


4. Încearcă planul de slăbit în 2 săptămâni, recomandat de Dr. Oz


Acesta conţine o listă cu alimentele pe care trebuie să le consumi, precum şi cu cele pe care ar fi bine să le eviţi pe parcursul curei de slăbire. Pentru mai multe detalii citeşte articolul Dr.
Oz: Slăbeşte în două săptămâni urmând instrucţiunile expertului!



5. Începe-ţi dimineaţa cu un smoothie plin de vitamine


Îţi va da energie pentru toată ziua, dar te va ajuta şi să scapi de senzaţia de balonare. Dr. Oz îţi propune să consumi la micul dejun acest smoothie delicios: amestecă în blender 1 iaurt grecesc cu 2% grăsime împreună cu 1/2 banană, 2 curmale şi 1/4 cană cu lapte de migdale.


6. Tabasco, ceai verde şi ghimbir pentru a stimla metabolismul


Aceste trei ingrediente nu trebuie să-ţi lipsească din bucătărie, deoarece au rolul de a stimula metabolismul şi a intensifica arderea grăsimilor. Foloseşte-le în fiecare zi pentru a beneficia efectele lor miraculoase.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod