Vedetele surprinse intr-un decor de poveste


Crăciunul este sărbătoarea care aduce bucurie în sufletele tuturor, care adună la un loc toată familia în jurul bradului, în miros de scorțisoară și sunet de colinde. Și este sărbătoarea pe care vrei să o păstrezi în sufletul tău an de an, iar fotografiile sunt perfecte pentru a capta bucuria și emoția descoperirii magiei de Crăciun, a entuziasmului și a nerăbdării cu care îl așteptăm pe Moș Crăciun. PANDORA a continuat tradiţia începută anul trecut și i-a invitat pe colaboratori și pe influențatori la o sesiune foto specială realizată de Lilebuba Photography, într-un decor de poveste, la Atelier Florens.

Într-un loc unic în București, au creat amintiri frumoase Andreea Berecleanu, Corina Caragea, Ioana Ginghină, Nicole Cherry, Alexia Ţalavutis, Loredana Dinu, Sandra Izbaşa, Monica Roşu, Oana Roman, Irina Mohora, Andreea Perju, Eli Roman, Livia Graur, Anca Dumitrescu, Iulia Ionescu, Diana Pârvu, Ramona Păun, Sasha Borona şi Maria Andreea și numeroși colaboratori.


„Legătura profundă cu prietenii PANDORA reprezintă cel mai preţios lucru pentru brand, iar de Crăciun ne-am dorit să oferim acest cadou special, păstrând o tradiţie deja creată anul trecut. În această perioadă ne bucurăm de zâmbetele celor din jur și de momentul în care ne vom revedea cu familia. Şi tot acum, poate mai mult ca oricând, preţuim timpul petrecut cu oamenii care contează pentru noi. Iar aşa cum bijuteriile PANDORA simbolizează amintiri şi momente de neuitat din viaţa noastră, o fotografie poate surprinde bucuria pură de a fi împreună cu cei dragi, aşteptând sărbătorile de iarnă”, a spus Patricia Mihail, PR Director RAN Events.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod