4 culori de păr în tendințe pentru această iarnă

Nuanțele pentru păr inspirate de băuturi precum vinul fiert sau de condimentele care ne amintesc de Sărbători sunt tendințe importante ale acestui sezon.
Culorile sofisticate și calde sunt, fără îndoială, cele mai interesante trenduri în materie de vopsire a părului în această iarnă. Inspirate de nuanțele băuturilor de sezon sau ale condimentelor pe care le folosim des, acestea au devenit foarte populare în ultima perioadă. De exemplu, nuanța misterioasă de roșu burgund, ce amintește de culoarea vinului fiert, este una dintre cele mai dorite sezonul acesta. Iată 4 culori de păr care sunt în tendințe:

Roșcat de culoarea vinului fiert

Tot ce este vechi devine cumva nou, mai devreme sau mai târziu. Este valabil și în cazul nuanței de roșcat cu tentă de mov, care era atât de populară în anii '90.
A revenit iarna aceasta în tendințe, sub numele de păr de culoarea vinului fiert. Culoarea intensă și misterioasă de roșu Bordeaux face senzație pe Instagram, devenind rapid un look ce primește numeroase aprecieri. Printre vedetele care au adoptat această nuanță se numără Sharon Osbourne, care poartă deja de ani buni acest tip de roșcat, dar și Traci Braxton, care a ales un ton ceva mai deschis de roșu vin pentru părul său.



Blond de culoarea cidrului

O altă băutură de iarnă, care nu este cunoscută la noi în țară, se pare că a fost o sursă importantă de inspirație pentru hairstiliștii de la Hollywood. Este vorba despre cidru cu mirodenii, o băutură obținută prin fierberea cidrului de mere cu scorțișoară, cuișoare și alte condimente.
Această băutură are o culoare galben aurie, cu tonuri roșiatice, devenind astfel o sursă excelentă de inspirație pentru colorarea părului. Părul vopsit astfel include o bază blondă și șuvițe în tonuri discrete de șaten și roșcat. Actrița Jennifer Lawrence poartă deja de câțiva ani un look asemănător, la fel și Julia Roberts.



Caramel cu șuvițe violet

Un look foarte interesant care a devenit o tendință a acestei ierni este vopsirea părului în stil balayage, cu o bază de blond caramel și șuvițe în nuanțe de violet. Acest stil a fost creat de hairstilistul Meghan Schipani și s-a transformat rapid într-un trend foarte popular.
Dacă optezi pentru un astfel de look, este important să adaptezi și stilul vestimentar. Nikki Lee, colorist Garnier citat de today.com, este de părere că ținutele și machiajul ar trebui să fie în culori delicate, neutre. Prea multe culori intense ar putea să-ți afecteze imaginea. 



Arămiu whisky

Combinația de auriu-miere și tonurile delicate de arămiu amintesc de culoarea unui pahar cu whisky. Iar această nuanță caldă de arămiu este o altă tendință majoră în colorarea părului pentru iarna 2017-2018. Este important să alegi o nuanță care se potrivește tonului pielii tale.
Blondul căpșună, cu subtonuri cupru deschis, se potrivește cel mai bine celor care au pielea deschisă la culoare. Bella Thorne și Poppy Montgomery sunt două dintre starurile care poartă acest look interesant.



Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod