Tommy Hilfiger lansează colecția capsulă THFLEX Rafael Nadal Edition

Create pentru o mișcare modernă, costumele în ediție limitată inspirate de Rafael Nadal denotă siguranță vestimentară oferită de croială și performanța materialelor. Cu un stil modern de croială a costumelor și cămășilor, această colecție este cusută cu precizie prin folosirea țesăturilor italienești inovatoare, concepute pentru performanță.

Croielile sunt inspirate de Rafael Nadal, ambasadorul global al brand-ului Tommy Hilfiger, și de căutarea costumului care sa fie în același timp sofisticat și elegant, dar totodată foarte permisiv mișcării, confortabil și ușor de purtat în călătorii.

Colecția Capsulă THFLEX  este disponibilă în magazinele Tommy Hilfiger din Europa, America de Nord, Asia și America Latină, începând cu primăvara anului 2016.

Gândită pentru performanță și croită pentru lejeritate în mișcare, colecția capsulă include o selecție exclusivistă de costume la unul și la două rânduri de nasturi. Aceste piese sunt fabricate folosind materiale italienești de înaltă performanță care îmbină croieli sofisticate cu finisaje inovative. Rezultatul este o elasticitate sporită ce garantează un grad ridicat de confort, păstrând în același timp o senzație compactă la atingere și capacități anti-șifonare, chiar și după o purtare îndelungată.
O procedură specială ajută materialul să respire, fapt ce produce reglarea temperaturii corporale.

Colecția THFLEX  Rafael Nadal Edition include, de asemenea, și o ediție limitată de cămăși în șase modele, disponibile în nuanțe de albastru și alb, cu carouri sau dungi, și o cravată din mătase în culorile emblematice Tommy Hilfiger, albastru marin, roșu și alb, având iconicele dungi diagonale.

Tommy Hilfiger Tailored integrează stilul elegant și sofisticat cu moștenirea brand-ului american de îmbrăcăminte pentru bărbați, modernizând clasicul prin croieli noi, culori bogate și detalii scumpe.
Colecția capsulă THFLEX Rafael Nadal Edition a fost inspirată de către Rafael Nadal, ambasadorul global al brand-ului Tommy Hilfiger, și de căutarea costumului care sa fie în același timp sofisticat și elegant, dar și foarte permisiv mișcării, confortabil și ușor de purtat în călătorii. Create pentru un stil de viață modern și activ, croielile sunt realizate cu țesături italienești inovatoare pentru o potrivire cu precizie și având detalii rafinate.

Gândită pentru performanță și croită pentru lejeritate în mișcare, Colecția THFLEX  Rafael Nadal Edition este fabricată folosind materiale italienești de înaltă performanță care asigură un nivel performant de elasticitate și capacități anti-șifonare.
Rezultatul este o îmbinare fără precedent a confortului și versatilității alături de o eleganță lejeră.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod