L’Amour au Chateau - o saptamana de miere in Franta

De la inaugurare, Le Chateau a fost gazda celor mai frumoase nunti din orase, fiecare dintre ele o poveste irepetabila de dragoste sarbatorita intr-un spatiu de o eleganta desavarsita. O nunta la Castelul din Inima Orasului nu poate fi urmata decat de o saptamana de miere petrecuta intr-un cadru la fel de romantic si de elegant. Acum, cuplurile au ocazia de a castiga o saptamana de miere in Franta, la Chateau de Montvillargenne din regiunea Chantilly.

Concursul se adreseaza cuplurilor care si-au organizat sau urmeaza sa tina nunta la Castelul din Inima Orasului in perioada 15 februarie – 15 noiembrie 2016.
Inscrierea la concurs trebuie efectuata la cel mult 2 zile de la data evenimentului, cu exceptia celor infaptuite pana la data demararii concursului. In acest caz, termenul limita de inscriere la concurs este 20 aprilie 2016.

Mirii trebuie sa fie fani ai paginii de Facebook Le Chateau Evenements, sa completeze formularul dedicat disonibil in locatie. De asemenea, mirii pot trimit o solicitare scrisa la adresa de email concurs@le-chateau.ro, cu titlul „Inscriere concurs Facebook”. Solicitatea trebuie sa contina numele, prenumele, numarul de contract incheiat cu Le Chateau si datele de contact, respectiv adresa, emailul si numarul de telefon in termen de maxim 2 zile dupa nunta, cu exceptia evenimentelor care au avut loc pana la data inceperii concursului.


Urmatorul pas este trimiterea pe adresa de mail concurs@le-chateau.ro a sase fotografii cu mirii pentru a fi postate pe pafina oficiala a Castelului, in albumul dedicat acestora. Fotografiile de cuplu trebuie sa surprinda esenta povestii lor de dragoste sarbatorita in Le Chateau. Fotografiile pot fi facute in sala principala de evenimente, inclusiv la balcon, si in lobby pentru a surprinde in cadru elementele specifice Castelului din Inima Orasului, asa cum sunt candelabrele, tablourile, scena sau oglinzile.

Premiile oferite sunt:  Premiul I – „Contele si Contesa Le Chateau 2016”- consta intr-o saptamana de miere in Franta, la Chateau de Montvillargenne in regiunea Chantilly; Premiul II – Un weekend romantic in doi la cetatea medievala Sighisoara; Premiu III – O sedinta foto profesionala la Castelul din Inima Orasului.

 
Dupa inscrierea la concurs si validarea fotografiilor trimise, imaginile vor fi postate pe pagina oficiala de Facebook avand doua luni calendaristice la dispozitie pentru inregistrarea si contorizarea actiunilor de share inregistrate pentru postarea intregului album.
In cazul in care exista o egalitate a numarului de share, departajarea se va face in functie de numarul de like-uri ale albumurilor postate. Chateau de Montvillargenne este un hotel de lux construit in 1900 de familia Rothschild in apropierea Parisului, orasul indragostitilor. Castelul este inconjurat de peisaje naturale superbe si pune la dispozitia oaspetilor sai servicii de relaxare si infrumusetare, precum si activitati in aer liber.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod