Toamnă urbană: ce să porți pentru a rămâne activ?

Activitățile urbane sau în aer liber reprezintă o sursă importantă de inspirație pentru stilul sezonului de toamnă-iarnă.
Fie că îți place să te întâlnești după ore cu prietenii și să te dai cu skate-ul și longboard-ul prin oraș ori că pleci în drumeții în week-end sau cu bicicleta, nevoile tale rămân aceleași: încălțări confortabile și haine lejere, impermeabile și rezistente care să îți mențină starea de bine, în ciuda vremii de afară.

Ești mereu aflat în mișcare, tocmai de aceea brand-ul Vans îți anticipează în fiecare sezon nevoile și îți propune colecții de îmbrăcăminte și încălțăminte care să corespundă necesităților tale de a arăta cool, dar a te simți în același timp bine în ținutele pe care le porți.
Ghetele sau sneakerboot rămân piesele de rezistență ale acestei toamne, datorită funcționalității. Cu croieli clasice, dar cu un twist contemporan, matlaseurile definesc stilul acestei toamne, regăsindu-se atât la nivelul jachetelor, cât și hanoracelor. Hainele parka sunt în continuare hip&cool, în special dacă au gulere din blană.

Toate acestea pot fi achiziționate online de pe www.vgeneration.ro sau din magazinele oficiale Vans, aflate în Afi Palace Cotroceni, Băneasa Shopping City, Park Lake, Mega Mall, Sun Plaza.
Se poartă în continuare combinația de tricou cu logo si cămăși cadrilate și jeans. Pentru un stil urban, ținutele trebuiesc accesorizate cu șepci, ghiozdane încăpătoare, ochelari de soare cu rame imprimate, brelocuri, șosete colorate, curele cu catarame. În tendințele toamnei, borseta a devenit un obiect must-have!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod