Sneakersi personalizati Game of Vans!

Personaje S.F., desene animate celebre, inscriptii colorate si desene haioase... datorita artistilor plastici si tinerilor creativi, pantofii sport din canvas au devenit adevarate obiecte de arta sau item-uri colectionabile. Din ce in ce mai multi adolescenti si tineri prefera sa isi personalizeze sneakersii pentru ca tinutele lor sa iasa din anonimat, sa faca o declaratie de stil sau sa isi declare apartenenta la un grup, in  timp ce artistii plastici au creat o adevarata subcultura in jurul unor brand-uri populare de pantofi sport, precum Vans.

In afara colectiilor capsula, lansate oficial si imprimate cu personaje din filmele Star Wars sau din desenele animate create de Disney, acum poti purta pantofi sport super-creativi cu personaje din  seria filmelor  create de Marvel, Minions, familia Simpson sau chiar Game of Thrones.
Evident, acest lucru este posibil si in Romania, in perioada 27-29 mai la Romexpo, la East European Comic Con in cadrul la stand-ul Vans, ce va fi amplasat langa zona de autografe.

Timp de trei zile, vei putea achizitiona cele mai populare modele de pantofi Vans: Authentic, Sk8-Hi, Slip-On si Era. Vei mai putea participa la „Roata Norocului” prin care poti castiga instant vouchere, reduceri si premii surpriza. East European Comic Con aduce laolalata iubitori ai cartilor, filmelor, serialelor SF si fantasy, ai culturii japoneze manga, fani ai boardgame-urilor si ai tehnologiei, iar anul acesta ii vei putea cunoaste personal si pe cativa actori celebri din serialul Game of Thrones
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod