Brandul românesc de încălțăminte de lux Hannami investește într-un nou segment pe piață prin lansarea colecției Bridal

Într-o interpretare cu totul versatilă și stilată, brandul de pantofi luxury Hannami Shoes explorează în această vară un segment nou pe piață, prin lansarea colecției Bridal, dedicată mireselor moderne și sofisticate. Colecția capsulă mizează pe o reinventare prețioasă, dar subtilă, a stilului clasic, oferind garanția confortului și a calității prin calapoade cu o structură deosebit de stabilă și confortabilă.
„Intrarea  noastră pe acest nou segment de piață a fost gândită astfel încât să creăm piese clasice, stylish și în același timp comode. De aceea, am optat pentru calapoade cu înclinații lejere, dar care să permită asocierea cu tocuri stiletto sexy, de 10 centimetri. De asemenea, am mizat destul de mult și pe versatilitate, căci mireasa căreia noi ne adresăm este în general inovatoare și nonconformistă, fapt pentru care va dori să reintegreze sandalele de nuntă și în alte ținute precum cele casual, elegante sau chiar office”, precizează Ralua Jipa, owner Hannami.

De la modele exclusive, din piele naturală camoscio, în tonuri nude, cu decorațiuni din cristal, până la cele minimaliste în nuanțe metalizate de auriu sau argintiu, sandalele și pantofii din colecția Bridal by Hannami pot accesoriza în mod armonios și elegant o rochie de mireasă sofisticată sau pot deveni piese statement în look-ul de mireasă.


În aceeași măsură, miresele îndrăznețe pot opta pentru o pereche de sandale verzi extravagante, cu toc stiletto auriu, în ton cu un detaliu de pe rochie, cu buchetul de mireasă sau cu cravata mirelui. De asemenea, pentru un look ultra modern, care să se alinieze tendințelor din 2016, mireselor li se oferă și varianta sandalelor în nuanțe de albastru – seren.

Colecția Bridal by Hannami cuprinde nouă perechi de sandale și pantofi de lux, lucrați integral din piele naturală și cu prețuri cuprinse între 550 și 800 lei.
Toate modele propuse pot fi realizate pe comandă, după măsurătorile piciorului și în funcție de preferințele viitoarei mirese în ceea ce privește materialul, culoarea, tocul sau accesoriile.

Produsele din colectia Bridal sunt disponibile pe shop-ul online http://www.hannami.ro/colectii sau pe pagina de Facebook www.facebook.com/HannamiShoes/

Pentru consultanță și personalizare, viitoarele mirese își pot face o programare la atelierul de pe Bv. Corneliu Coposu, nr.2.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod