Simfonie alb-negru

Extrem de versatila, noua colectie capsula semnata de designerul Andreea Tincu pentru brandul Sense poate deveni un atu puternic al garderobei estivale prin mixul cromatic clasic alb-negru.

Piesele cu croiala aparent simpla sunt gandite ca elemente evergreen, gata oricand sa se adapteze stilistic oricarui sezon. Rochiile sofisticate din dantela sparta sau cele ample retro-sic in stilul anilor 60’ sau modelele drepte din tricot fin cu intarsie de jacard sunt vedetele colectiei.

In timp ce fustele negre plisate sunt definitorii pentru un look ludic, variantele pencil definesc  silueta si asigura o aparitie business- cool daca se alatura unor bluze cu grafisme monocrome elaborate.

Pantalonii tigareta sustin atat un outfit casual daca sunt  combinati cu un trenci scurt sau pot deveni elementul de baza pentru o tinuta de cocktail daca sunt purtati cu o bluza delicata si un colier supersize.

Bluzele cu maneca raglan sau cele fluture asigura o nota eleganta aparitiei, iar detaliile fine din zona gulerului sau a mansetelor dau clasa produselor.



Intră pe www.fashionsense.ro sau în magazinele Sense din țară și alege piesele preferate în funcție de stilul personal!

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod