Thalia riscă să ia amendă pentru că a pozat goală cu steagul Mexicului

Cântăreața și actrița mexicană ar putea fi amendată pentru că a postat pe contul său de Instagram o fotografie a ei goală, cu steagul Mexicului. Vedeta a dat asigurări că a publicat acest instantaneu cu intenția de a-și arăta sprijinul față de selecționata mexicană de fotbal, informează ziarul La Vanguardia, citat de Agerpres.

Mass-media și opinia publică mexicane au considerat însă gestul o lipsă de respect față de simbolurile și cultura țării.

61de ani are Tommy Mottola, soțul Thaliei
Nu ar fi prima dată când guvernul mexican ar impune o sancțiune unui artist pentru un astfel de gest, notează agenția citată. În urmă cu doi ani, cântăreața Paulina Rubio a fost amendată pentru că a pozat nud cu steagul țării.

Nu este nici singura dovadă de dragoste a Thaliei pentru selecționata Mexicului. Săptămâna trecută portarul echipei naționale, Guillermo Ochoa a primit o cerere în căsătorie a cântăreței, postată pe rețelele de socializare: "Vrei să te căsătorești cu mine?", i-a scris Thalia în engleză, sub o poză trimisă pe Instagram, în care îi trimitea o sărutare, felicitându-l pe extraordinara lui prestație.

Thalia nu a uitat nici de restul echipei naționale, pe care a felicitat-o cu următoarele cuvinte: "Excelente trabajo! Son grandes! qué juego se aventaron!" ("Excelentă treabă! Sunteți tari! Ce joc aventuros!").

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod