“Re-FORM” primavara/vara 2016 - o colectie speciala semnata Oana Vasiloiu

Oana Vasiloiu ne invita sa descoperim colectia noului sezon, inspirata din formele organice din natura, din cromatica soarelui de vara, al florilor, al pietrelor si al pamantului proaspat semanat. Este o colectie colectie inedita, indrazneata, plina de stil.  “Re-FORM” este o viziune noua, o colectie speciala, in care abordeaza geanta si pantoful ca obiect in sine, ca sculptura, pastrind insa functionalitatea si confortul.  

Inspirata din lumea organica, naturala, cu forme moi, rotunde, blande si cu o cromatica vie, diversa.
"Am simtit sa merg pe aceasta cale, interpretind diferit forma si nu stilul, care ramane acelasi: minimalist. Pana la urma, o geanta sau un pantof, pentru a se diferentia, trebuie sa faca pasul decisiv si riscant de la articol vestimentar la obiect (sculptura). Curajul nu vine din formele abstracte, indraznete, cum ar fi multi tentati sa o faca, riscand sa duca obiectul in penibil, ci tocmai din simplitatea lui, din amestecul culorii si al texturii, din suprapunerea si volumetria materialelor, care sa duca acest obiect minimalist din zona de accesoriu (vestimentar) in zona obiect purtabil”, spune Oana Vasiloiu.

Gentile si pantofii Oanei sunt de o calitate exceptionala, lucrate impecabil, sunt unicat si executate pe comanda, in functie de personalitatea si nevoile fiecarui client care ii viziteaza showroom-ul.
“Re-FORM” ne seduce printr-un exercitiu de stil si design, pe care Oana Vasiloiu ne invita sa il incercam pentru a ne diferentia oriunde ne-am afla, pe strada, la birou, la teatru sau la o ceremonie.  

Extrem de confortabile, rafinate, integrate intr-un stil elegant relaxat, accesoriile si hainele Oanei Vasiloiu ofera alura ultra-feminina prin detaliile pretioase si propunerile cromatice.  Showroom: Bucuresti, str. Av. Theodor Iliescu 14, programari la (0745) 017 505.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod