Mathilde a deschis porțile unui nou concept store în București

Brandul de vestimentație feminină Mathilde a inaugurat, pe 28 noiembrie, un nou concept store în București, în urma unei investiții de 70.000 de euro. Noul showroom Mathilde are o suprafață de 80 metri pătrați și este un pas important în dezvoltarea companiei, care numără acum zece reprezentanțe la nivel național.

Situat pe Calea Dorobanți 126-130, noul concept store își așteaptă clientele cu ultimele creații din colecția Toamnă-Iarnă 2018, dar și cu creațiile best-seller din acest an.

Original și cu personalitate sunt principalele caracteristici ale hainelor Mathilde, care se remarcă prin linii nonconformiste, broderii realizate manual și croieli îndrăznețe.

Femeia modernă, inconfundabilă și fermecătoare este în centrul fiecărei piese vestimentare Mathilde. Iar cel mai nou showroom reflectă întru totul spiritul brandului la nivel estetic, cu haine chic, gândite pentru a pune în valoare feminitatea.  

Mathilde este proiectul meu de suflet, pe care l-am crescut de la an la an dintr-o pasiune pe care am avut-o încă din copilărie.

Pentru a fi la înălțime, trebuie să venim în fiecare an cu ceva nou, iar acest lucru presupune și deschiderea de noi magazine. Vrem să oferim clientelor haine cu o atitudine puternica, care să le amplifice încrederea în propriile forțe”, a declarat Mathilde Gheșea, creatoarea brandului.

Inaugurarea celui de-al zecelea concept store Mathilde reprezintă un pas firesc în politica de dezvoltare la nivel național. De la deschiderea primei reprezentanțe, în 2013, brandul s-a bucurat de o evoluție organică, ajungând la 80 de angajați, o rețea de distribuție extinsă prin parteneriate locale și vânzări care sunt estimate să atingă 1,4 milioane de euro la final de 2017.

În ceea ce privește planurile de viitor, Mathilde își dorește să aibă magazine deschise în fiecare oraș din țară, dar și în străinătate. “Orașul meu de suflet e Paris, iar visul meu e să ajung și acolo”, a completat Mathilde.

Brandul și-a diversificat portofoliul de produse: acum oferă și modele unicat de pantofi, făcute pe comandă. “Luăm în calcul lansarea unei linii mai conformiste de pantofi, cu modele produse în serie. Vor păstra, desigur, stilul Mathilde”.
Până în 2020, compania estimează atingerea unui prag de vânzări de două milioane de euro.

De altfel, vânzările online s-au triplat din 2013 până astăzi, ajungând să reprezinte 9% din totalul vânzărilor din acest an.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod