Îngrijire profesională 100% BIO de la Natùrys

Professional Brands M&D lansează NATÙRYS – brand profesional de cosmetice certificate BIO.
Natùrys are în portofoliu tratamente și produse cosmetice profesionale care se adresează tuturor problemelor actuale ale tenului și corpului, 100% naturale, 100% certificate BIO.  Cu Natùrys, îngrijirea profesională a pielii în saloanele de înfrumusețare capătă de acum o nouă direcție. Rezultate de impact vor fi obținute utilizând produse fabricate din ingrediente naturale, pure, al căror potențial este explorat la maxim cu ajutorul inovațiilor științifice.

Natùrys conține două mari lunii de produse: una pentru îngrijirea feței și una pentru îngrijirea corporală. Linia  destinată îngrijirii tenului conține trei game: Vanity Routine, Limyè și Advance Solution Lifting Viso.

Cea mai bogată este colecția Vanity Routine. Aceasta include la rândul său cinci colecții: Colecția Essential, Colecția pentru hidratare, Colecția pentru purificare, Colecția anti-îmbătrânire și Colecția pentru piele sensibilă. Cea de-a doua linie este destinată corpului și conține două colecții: Slimming Evolution și Advance Solution Lifting Seno. Ele vizează corectarea celulitei, tonifierea, drenarea și creșterea fermității pielii, precum și liftingul sânilor.

Toate produsele Natùrys utilizează extracte de origine biologică obținute din plante cultivate BIO, fără îngrășăminte sau pesticide sintetice și nemodificate genetic. Principiile active se regăsesc sub formă de pulbere obținută prin evaporarea totală a lichidelor extractive.

Astfel produsele au o concentrație de principii active foarte ridicată, în medie de 5 ori mai mare decât a altor produse de pe piață. În plus, Emulsiile cu Cristale Lichide din compoziția produselor asigură o absorbție lentă și constantă timp de 18/24 de ore de la aplicare, garantând o acțiune eficientă și prelungită.

Plantozomii joacă și ei un rol în acest sens deoarece au capacitatea de a elibera progresiv principiile vegetale active. Aceștia au aceeași formă chimico-fizică ca a celulei pielii și de aceea au o acțiune mai mare, imediată și de durată. Biosferele Bema reprezintă doar una dintre inovațiile Natùrys care facilitează absorbția principiilor active, încapsulându-le într-o membrană alcătuită din acizi grași naturali.

Dimensiunile foarte mici variază de la câțiva microni la aproximativ 100 de microni.
Bemaglucanii, rezultat al cercetărilor brandului, sunt polizaharide obținute în urma unui proces de fermentare, cu rol de activatori enzimatici, care asigură suportul nutritiv necesar supravieţuirii enzimei. Au o acțiune antibacteriană, antibiotică, fotoprotectoare, asigurând o puternică regenerare a pielii supusă efectelor dăunătoare ale stresului oxidativ.

Produsele Natùrys nu conțin conservanți de sinteză. În locul acestora sunt utilizate extractele din Scoarță de salcie, Vitamina E și Phytostab-ul. Phytostab-ul este punctul forte al studiilor făcute de către Laboratoarele Natùrys, fiind un complex de uleiuri esențiale care inhibă dezvoltarea de microorganisme.

Produsele nu conțin nici coloranți, culoarea mai intensă fiind dată de concentrația ridicată de principii active.

Natùrys a câştigat premiul pentru „Cel mai bun brand de produse BIO al anului” în cadrul concursului organizat de Cosmopolitan Hong Kong, în anul 2008. Este un brand al companiei italiene Bema Cosmetici, care are o experiență de peste 40 de ani în cosmetica profesională și care s-a diferențiat prin investiția permanentă în cercetare, urmărind ca toate ingredientele folosite să fie BIO-organice.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod