Kate Moss, „regina“ bătrână şi fără coroană: Fumatul şi alcoolul au umplut-o de riduri

Excesele şi-au pus amprenta pe chipul supermodelului în vârstă de 41 de ani. Iar Cara Delevingne tocmai i-a furat titlul de cel mai plătit manechin britanic.

Doar o femeie curajoasă sau nebună ar sta lângă o rivală care are jumătate din vârsta ei. Deşi Cara Delevingne tocmai i-a furat coroana de cel mai plătit model, Kate Moss s-a pozat în această săptămână cu mai tânăra sa colegă, la un show de modă din Milano. Apropierea lor simbolică e un semn al predării ştafetei, dinspre cea care a reprezentat timp de două decenii emblema modei britanice spre urmaşa sa de drept.

Kate are acces la cele mai avansate tratamente ale pielii din lume. Dar indiferent de asta, în mod cert ea ar fi avut un chip strălucitor dacă n-ar fi fost fumătoareDr Kishan Raichura
Din 1988, anul "exploziei" ei, când Cara Delevingne nici nu se născuse, şi până astăzi, Kate Moss s-a schimbat mult, iar timpul şi-a lăsat semenele pe chipul său.
Apetenţa ei renumită pentru nopţi pierdute, petreceri, fumat, alcool şi expunerea la soare au obligat-o să-şi arate vârsta.

Cotidianul britanic Daily Mail a analizat modul în care chipul supermodelului s-a schimbat de-a lungul timpului, iar specialiştii contactaţi spun la unison că stilul ei de viaţă, petrecăreţ şi neglijent, se află la originea ridurilor care i-au invadat faţa.

Dr Maria Gonzalez, de la Skin Clinic din Cardiff, spune că aspectul brăzdat de riduri al chipului modelului este efectul combinat al subţierii pielii şi al încreţirii cartilajului şi oaselor din jurul ochilor.
Medicul dermatolog Sarah Tonks crede că modelul a făcut bine că nu a apelat la Botox, care i-ar fi dat un aspect fals, cu trăsături îngheţate, optând în schimb pentru câteva fillere. "Se poate vedea că are linii orizontale pe frunte, care sunt în ton cu vârsta ei.
Dar nu văd niciun semn de Botox, exceptând, poate, liniile verticale care apare când se încruntă"
, spune expertul, adăugând: "A lăsat lucrurile aşa, destul de inteligent, cel mai şic şi sensibil mod de a rezolva situaţia. Astăzi trebuie să arăţi bine pentru vârsta ta, nu să încerci să pari că ai jumătate din vârsta ta."

Poate că dacă s-ar fi menajat mai mult, Kate Moss ar fi arătat mai tânără acum.
Dar pe lângă petrecerile care se ţineau lanţ, nopţile îmbibate în alcool şi fumul de ţigară care i-a afectat dinţii şi pielea, ea a mărit "miza": vedeta a fost pozată când priza cocaină, în timpul relaţiei cu rockerul Pete Doherty, un dependent notoriu de droguri. În plus, despărţirea de muzicianul Jamie Hince, cu care are o fiică, Lila Grace, a stors-o realmente şi a făcut-o ca multă vreme să nu-i mai pese de cum arată.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Ana pe 28 Sep 2015, 15:20
  dezamagita de articol

  sunt dezamagita de articol, Kate Moss arata foarte bine la 40 de ani! articolul asta pare o reclama mascata la clinicile de infrumusetare

  4
  0

 • Daniela pe 28 Sep 2015, 09:03
  Bunul simt si inteligenta sunt necesare cand se fac comparatii

  O analiza fara sens facuta de idioti care-si permit, datorita capacitatii intelectuale reduse sa faca comparatii nepotrivite. Nu poti compara o femeie de 20 cu una de 40. Comparatia trebuia facuta intre Delevingne si Kate Moss cand avea 20 de ani. Kate Moss arata foarte bine si e de apreciat ca a indraznit sa apara fara tonele de farduri care o faceau "stralucitoare".

  7
  1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod