Kate Moss, „regina“ bătrână şi fără coroană: Fumatul şi alcoolul au umplut-o de riduri

Ani la rând, chipul perfect al vedetei a fost expresia cea mai înaltă a frumuseţii feminine britanice


Kate Moss n-a avut niciodată un zâmbet perfect, lucru care a contribuit în mare măsură la farmecul ei şi a distins-o faţă de alte modele. Fumatul i-a afectat însă dantura. Potrivit experţilor, dinţii albi sunt cel mai clar semn al tinereţii. Nicotina i-a îngălbenit smalţul dinţilor, dar acesta nu e singurul neajuns: cu timpul, dinţii îndoiţi s-au înclinat şi mai mult. "Dacă dinţii sunt deja înconvoiaţi, ei vor deveni şi mai înclinaţi. Din pozele pe care le-am văzut de-a lungul anilor, Kate a avut mereu dinţii îndoiţi, aceştia vor fi şi mai afectaţi", explică Dr Tif Qureshi, fostul preşedinte al Academiei Britanice de Cosmetică Dentară.

Când îţi agresezi pielea cu alcool, ţigări, nopţi pierdute şi prea mult soare, nici cele mai bune gene şi cele mai scumpe produse nu pot împiedica dauneleDr Marisa Peer
Trecerea anilor este o altă cauză a îngălbenirii dinţilor.
Cu timpul, smalţul începe să se subţieze, lăsând loc dentinei, o substanţă care absoarbe petele ca un burete. Chirurgul dentist Zaki Kanaan merge mai departe şi spune că supermodelul are o dantură care ar putea aparţine unei persoane cu şapte ani mai în vârstă. "În primul rând, de vină e stilul de viaţă petrecăreţ. Să zicem că te îmbeţi o noapte şi nu te speli pe dinţi. Placa bacteriană, care e subţire, va începe să se calcifieze. Când începe să se întărească în spaţiile dintre dinţi este greu de înlăturat şi adună petele de ceai şi de cafea, pentru că nu e netedă", arată specialistul.

Transformarea a continuat şi la nivelul feţei.
Pomeţii săi perfect simetrici, care au atras mereu atenţia pe coperţile revistelor glossy, au început să se subţieze, astfel că de la 41 de ani încolo, ei nu vor mai fi atât de proeminenţi, chiar dacă e vorba de câţiva milimetri, scrie Daily Mail. Aceste schimbări sunt evidente la o femeie de 41 de ani, în funcţie de stilul de viaţă şi de factorii genetici", arată Kishinder Rajni, dermatolog în cadrul Colegiului Britanic de Medicină Estetică.

După pragul de 40 de ani, căptuşeala de grăsime a feţei începe să se subţieze şi să se restrângă încetul cu încetul.
Asta înseamnă că dacă Kate vrea să evite să îmbătrânească, trebuie să apeleze la fillere pentru a suplini volumul pierdut, este de părere Dr Sarah Tonks, de la clinica Knightsbridge’s Omniya. "Ca să continue să arate vine, cred că tot ce e mai jos de ochi a fost modificat cu fillere. Dacă e aşa, acolo a lucrat o mână de expert care a folosit volume mici, pentru un look natural", crede expertul citat. "Bănuiesc că are nişte fillere chiar în colţurile din spatele fălcii, doar pentru a o mai ridica puţin. Per total, cred că îşi arată vârsta, dar e în regulă pentru anii ei", adaugă Dr Tonks.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ana pe 28 Sep 2015, 15:20
    dezamagita de articol

    sunt dezamagita de articol, Kate Moss arata foarte bine la 40 de ani! articolul asta pare o reclama mascata la clinicile de infrumusetare

    4
    0

  • Daniela pe 28 Sep 2015, 09:03
    Bunul simt si inteligenta sunt necesare cand se fac comparatii

    O analiza fara sens facuta de idioti care-si permit, datorita capacitatii intelectuale reduse sa faca comparatii nepotrivite. Nu poti compara o femeie de 20 cu una de 40. Comparatia trebuia facuta intre Delevingne si Kate Moss cand avea 20 de ani. Kate Moss arata foarte bine si e de apreciat ca a indraznit sa apara fara tonele de farduri care o faceau "stralucitoare".

    7
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod