Ghiozdanul, un obiect de fashion inedit

Adolescente, studente sau corporatiste, toate au, în această toamna, un item de fashion comun în garderoba: ghiozdanul. De diverse mărimi, culori, forme, de la branduri renumite sau din magazine mass market, ghiozdanele pot scoate o ţinută din anonimat.

Extrem de utile ele pot deveni obiecte de fashion dacă sunt purtate şi asortate corect. Pentru Bianca Ciuvat, creatoarea brandului Wisdom by Blanche, ideea unei colecţii de ghiozdane a venit, la început, din necesitate personală. Avea nevoie de o geantă comodă şi foarte încăpătoare.

Si, de aici a început povestea.

Colecţia Wisdom aduce în plus un produs versatil, care se potriveşte la aproape orice ţinută şi pe care îl poţi purta cu tine tot timpul, în vacanţă, în viaţa de zi cu zi, la birou, oriunde. În plus, ghiozdanul Wisdom este un accesoriu care nu trebuie asortat, e acel "statement "de care are nevoie orice ţinută”, spune Bianca.

Evident, principalii cumpărători ai ghiozdanelor cu bufniţă sunt femeile. “Oricine îşi doreşte un accesoriu de foarte bună calitate, care poate da un aspect glam oricărei ţinute cumpără un ghiozdan.

Wisdom vine în strânsă legătură cu bufniţa de pe capac deoarece înţelepciunea este acel lucru de care cu toţii avem nevoie. Ea ne influenţeaza, în mod pozitiv, creativitatea şi curajul de a ne asuma responsabilităţi."

Superstiţioasă de fel Bianca Ciuvat spune că şi-a ales drept simbol bufniţa amplasată pe ghiozdan deoarece… “ea este reprezentarea înţelepciunii şi cunoaşterii. Simbolul acestei păsări poate atrage inclusiv bunăstarea şi confortul, iar pentru mine este şi un element datator de noroc.

Sezonul toamna-iarna 2016 are in continuare in prim plan gentile stil ghiozdan.

Daca va alegeti un astfel de ghiozdan, il veti putea purta ca si geanta de scoala sau birou, dar si in timpul liber.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod