Explozie de culoare și imprimeuri florale în noua colecție de costume de baie SevenSins.ro


Noua colecție de costume de baie disponibilă pe SevenSins.ro propune culori intense, combinații cromatice electrizante și imprimeuri florale menite să asigure buna dispoziție în zilele relaxante de vară. Costumele de baie sunt disponibile cu măsuri de la S la 4XL, astfel că indiferent de siluetă, există un costum de baie ideal în colecția SevenSins.ro. Fie că au un bust generos sau unul care ar necesita ceva ajustări, o siluetă prea plină sau una de-a dreptul băiețoasă, doamnele și domnișoarele pot alege dintr-o colecție de peste 150 modele de costume de baie.

Costumele de baie pentru femei propuse pentru această vară au culori electrice și îmbinări cromatice îndrăznețe. Roz, galben, oranj, roz, fucsia, verde, bleu sau turcoaz sunt doar câteva dintre culorile regăsite în noua colecție de costume de baie, uni sau în combinații vibrante. Datorită jocurilor cromatice și îmbinărilor, piesele pot pune în valoare zonele de interes ale corpului sau, dimpotrivă, le pot ascunde pe cele mai puțin flatante.

Imprimeurile florale sunt bine reprezentate în colecție. De la flori mici până la flori supradimensionate, imprimeurile florale controlează volumele și mută atenția în zonele care avantajează, camuflând micile imperfecțiuni.
Dincolo de modelele clasice ale sutienelor (demi-cup cu push up, triunghi), colecția cuprinde și modele de sutien a căror linie modernă este inspirată de una dintre tendințele momentului în ceea ce privește lenjeria intimă: baretele care completează forma sutienului și marchează sânul. Acestea conturează sânii și sunt ideale pentru femeile care vor să își pună în evidență bustul printr-un artificiu vizual de efect.

Modelele de costume de baie propuse pentru această vară îmbină designul cu funcționalitatea. Există astfel opțiuni pentru orice tip de siluetă sau formă a corpului.
Costumele de baie întregi sau cu decupaje subțiază silueta, în timp ce costumele de baie deux-piece propun un joc cromatic care evidențiază zonele care avantajează. Push-up-urile detașabile rotunjesc sânii indiferent de mărimea cupei, iar bretelele ajustabile și detașabile permit atât o susținere fermă, cât și un bronz uniform.

Colecția de costume de baie SevenSins.ro este disponibilă online cu livrare în toată țara pe https://www.sevensins.ro/costume-de-baie/ și în showroom-ul SevenSins.ro din str. Orzari, nr. 3, București.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod