Cum te imbraci de Paste?

Stiu ca este foarte dificil sa-ti alegi o vestimentatie potrivita pentru aceasta sarbatoare. Este adevarat, depinde foarte mult si de locul in care alegi sa mergi.

Stiu ca este foarte dificil sa-ti alegi o vestimentatie potrivita pentru aceasta sarbatoare.

Este adevarat, depinde foarte mult si de locul in care alegi sa mergi.

Pentru a te ajuta sa-ti rezolvi aceasta problema, iti prezentam o serie de propuneri facute de unele dintre firmele din domeniu.

Olsen

Propunerea celor de la Olsen in ceea ce priveste vestimentatia pentru seara de Paste este o rochita in tendinte.

Material imprimat, textura usoara, culoare verde, toate aceste aspecte se incadreaza in moda propusa pentru sezonul primavara-vara 2008. O rochie potrivita pentru aceasta ocazie.

Acest obiect vestimentar poate fi gasit in magazine la pretul de 319 Ron.

La Femme


Vrei sa fii eleganta, sa atragi toate privirile prietenilor tai alaturi de care te-ai hotarat sa petreci Pastele? Cei de la La Femme iti fac o propunere in acest sens.

Poti alege o rochie gri perlata foarte in voga in acest sezon. O rochie simpla, taiata peste genunchi si cu o fundita aplicata in fata, acest obiect vestimentar iti poate crea o imagine de pustoaica.

In ceea ce priveste materialul, piesa vestimentara are 80% vascoza si 20% poliester.

O poti achizitiona la pretul de 169.9 Ron. 

Nara Camicie


Iti propun pentru aceasta zi o camasa deosebita. Daca atunci cand auzi "camasa", te duci cu gandul la jeans si la o vestimentatie sport, ei bine, nu.

De data aceasta, stam de vorba despre un obiect vestimentar elegant, realizat din matase naturala, intr-o culoare foarte la moda in acest sezon.

Nota de autenticitate si eleganta este data de seria de volane dispuse in jurul decolteului, care-ti creeaza o imagine sexi, dar, in acelasi timp, misterioasa.

Aceasta camasa poate fi achizitionata la pretul de 457 Ron, din magazinele firmei.

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • iulia pe 14 Apr 2012, 20:37
    tinuta mea

    eu ma gandeam la o fusta alba cu o bluza bleo si niste balerini negri sau albi.daca va place dati un like.

    1
    0

  • iulia filip nicoleta pe 14 Apr 2012, 20:33
    cum te imbraci de paste

    nu te imbraci in pantaloni de paste . ori te imbraci in fusta ori in rochie cu un dres culoarea pieli ,sau albi cum preferati

    0
    0

  • roxana pe 17 Mar 2012, 19:47
    tinuta mea

    de paste as vrea sa ma imbrac cu o rochita cu dantela alba si cu maro si niste pantofi leopard si un sacou , deci ar merge sau nu ?

    1
    1

  • alice pe 15 Apr 2011, 16:18
    @mihaela

    Draga Mihaela , nu vreau sa te jignesc sau sa te supar insa citindu-ti ideea de vestimentatie pentru sarbatorile pascale , consider ca anumite detalii nu sunt tocmai potrivite. " Pantofii albi gen adidas " nu se mai poarta , dar poti alege pentru jeansii albi niste balerini ca nuanta de galben a tricoului , eventual aplicatiile de pe acestia sa aiba ceva din acesta . De asemenea , cum tinuta aleasa de tine este una sport , buclele nu ar fi cea mai fercita alegere . Poti opta pentru o coada lejera , sau , daca statura iti permite , poti purta parul neprins si indreptat cu placa . In privinta machiajului , pentru a nu fi chiar asa de galbena , poti alege nuante de bej cu lumini sau umbre sau ( varianta pe care eu o prefer ) nuante nude . Daca as fi in locul tau , as alege un gloss si putin rimel , eventual un dermatograf negru . Sper ca te-am ajutat ! Paste fericit !

    0
    1

  • Veres Stefania Alice Ramona pe 28 Apr 2008, 11:56
    tinuta mea de paste

    ma gandeam la pantofi cu toc albi si o fusta neagra cu flori albe,dresuri maro si pantofi negri cu perle.....e vreo problema?

    1
    2

  • mihaela pe 26 Apr 2008, 14:47
    tinuta mea

    eu ma gandeam la niste pantofi albi gen adidasi cu toc inalt cum se poarta acum niste pantaloni gen blugi la fel albi si un tricou galben iar coafura mea o sa fie una cu niste bucle dezordonate machiajul sa fie simplu cu nuante ce se potrivesc cu vestimentatia deci este bine sau tr sa schimb:-?

    0
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod