Cum te imbraci de Paste?

Otto Herman

Aceeasi matase o intalnim si in creatia celor de la Otto Herman. Este vorba despre o bluza cu manecile realizate din acest material foarte usor.

La fel ca si la modelul prezentat mai sus, croiala de la nivelul decolteului, in acest caz, umerii goi, iti confera o imagine sexi. Materialul imprimat si culorile folosite te asigura ca esti in trend purtand aceasta bluza.

Piesa vestimentara poate fi achizitionata din magazinele de specialitate la pretul de 180 Ron.

Debenhams


Acelasi imprimeu floral foarte intalnit in acest sezon se regaseste si in propunerea celor de la Debenhams.

O rochie J by Jasper Conran, lunga, dintr-un material vaporos, mult rosu, dar si galben: culori vedeta ale acestei primaveri.

Obiectul vestimentar este potrivit pentru o iesire in aer liber cu prietenii, dar nu trebuie uitat nici in momentul in care vei pleca in concediu, la mare. Se potriveste perfect pentru o seara pe malul marii.

O poti achizitiona la pretul de 289 Ron, din magazinele de profil.

Meli Melo


Ca orice femeie, sunt convinsa ca iti doresti, pe langa obiectele vestimentare, si accesorii.

Asadar, am decis sa merg pe mana celor de la Meli Melo si-ti propun o geanta alba, supradimensionata, potrivita pentru astfel de ocazii.

In trend, atat din punct de vedere al culorii, alba, cat si din punct de vedere al dimensiunii, acest accesoriu se potriveste la orice tinuta de zi.

Geanta poate fi cumparata din magazinele Meli Melo la pretul de 79.99 Ron.

Deichmann


Tot la capitolul accesorii intra si propunerile celor de la Deichmann.

Asadar, chiar daca in ultima vreme toti stilistii afirma ca este o greseala sa-ti asortezi pantofii cu geanta, tu poti alege dintre cele doua obiecte prezentate.

Foarte la moda prin imprimeul de pe materialul din care sunt realizate, perechea de pantofi si geanta iti completeaza o imagine moderna.

Le poti achizitiona din magazinele de specialitate la pretul de 59 Ron, fiecare.

 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • iulia pe 14 Apr 2012, 20:37
    tinuta mea

    eu ma gandeam la o fusta alba cu o bluza bleo si niste balerini negri sau albi.daca va place dati un like.

    1
    0

  • iulia filip nicoleta pe 14 Apr 2012, 20:33
    cum te imbraci de paste

    nu te imbraci in pantaloni de paste . ori te imbraci in fusta ori in rochie cu un dres culoarea pieli ,sau albi cum preferati

    0
    0

  • roxana pe 17 Mar 2012, 19:47
    tinuta mea

    de paste as vrea sa ma imbrac cu o rochita cu dantela alba si cu maro si niste pantofi leopard si un sacou , deci ar merge sau nu ?

    1
    1

  • alice pe 15 Apr 2011, 16:18
    @mihaela

    Draga Mihaela , nu vreau sa te jignesc sau sa te supar insa citindu-ti ideea de vestimentatie pentru sarbatorile pascale , consider ca anumite detalii nu sunt tocmai potrivite. " Pantofii albi gen adidas " nu se mai poarta , dar poti alege pentru jeansii albi niste balerini ca nuanta de galben a tricoului , eventual aplicatiile de pe acestia sa aiba ceva din acesta . De asemenea , cum tinuta aleasa de tine este una sport , buclele nu ar fi cea mai fercita alegere . Poti opta pentru o coada lejera , sau , daca statura iti permite , poti purta parul neprins si indreptat cu placa . In privinta machiajului , pentru a nu fi chiar asa de galbena , poti alege nuante de bej cu lumini sau umbre sau ( varianta pe care eu o prefer ) nuante nude . Daca as fi in locul tau , as alege un gloss si putin rimel , eventual un dermatograf negru . Sper ca te-am ajutat ! Paste fericit !

    0
    1

  • Veres Stefania Alice Ramona pe 28 Apr 2008, 11:56
    tinuta mea de paste

    ma gandeam la pantofi cu toc albi si o fusta neagra cu flori albe,dresuri maro si pantofi negri cu perle.....e vreo problema?

    1
    2

  • mihaela pe 26 Apr 2008, 14:47
    tinuta mea

    eu ma gandeam la niste pantofi albi gen adidasi cu toc inalt cum se poarta acum niste pantaloni gen blugi la fel albi si un tricou galben iar coafura mea o sa fie una cu niste bucle dezordonate machiajul sa fie simplu cu nuante ce se potrivesc cu vestimentatia deci este bine sau tr sa schimb:-?

    0
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod